ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Λύγισε» στην Πόλη ο Ολυμπιακός από τη Φενέρ

«Λύγισε» στην Πόλη ο Ολυμπιακός από τη Φενέρ

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, αλλά τα προβλήματά του δεν του επέτρεψαν να φύγει νικητής από την Κωνσταντινούπολη (86-70).

Το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, που δεν είχε στη διάθεσή του το Λάζαρο Παπαδόπουλο, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τραυματία το Γιώργο Πρίντεζη κι έχασε τον Πέρο Άντιτς από πολύ νωρίς με κάκωση στον αντίχειρα, πλήρωσε την άσχημη ημέρα στην οποία βρέθηκαν επιθετικά οι παίκτες του.

Η ήττα στο «Σινάν Ερντέμ», πάντως, δεν είναι καταδικαστική αναφορικά με το στόχο της πρόκρισης στο Top 16, αλλά «ψαλίδισε» τις ελπίδες για πρωτιά στονΑ’ Όμιλο. Ωστόσο, οι Τούρκοι θα έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς κάλυψαν την ήττα των εφτά πόντων στο ΣΕΦ.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρστην ιστορία των αγώνων των δύο ομάδων και η τέταρτη φετινή σε ισάριθμες αναμετρήσεις! Οι Πειραιώτες θα ψάξουν πλέον για το «διπλό» στη Γαλλία επί της Νανσί, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.