ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Hotstagram: Ψηφίστε τις πιο σέξι παρουσίες του Instagram

Hotstagram: Ψηφίστε τις πιο σέξι παρουσίες του Instagram

Ήταν θέμα χρόνου κάποιος να αποφασίσει να βάλει δίπλα – δίπλα δύο φωτογραφίες του instagram και να πει «ποια είναι πιο σέξι;»

Το instagram λίγο-πολύ το ξέρουν οι περισσότεροι. Πρόκειται για την εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες ν ανεβάζουν στον προσωπικό τους λογαριασμό φωτογραφίες της οποίες μπορούν να έχουν προηγουμένως επεξεργαστεί χρησιμοποιώντας διάφορα εφέ.

Βασιζόμενος λοιπόν σε αυτή την εφαρμογή ένας 27χρονος με το ψευδώνυμο «Captain Kirk» αποφάσισε να φτιάξει το «Ηotstagram» στο οποίο οι χρήστες βλέπουν δύο φωτογραφίες γυναικών ή ανδρών που έχουν «ανέβει» στο instagram και ψηφίζουν την πιο σέξι!

Όποιος θέλει να μπει στη λίστα και να βαθμολογηθεί αρκεί να ανεβάσει στο instagram μια φωτογραφία με το hashtag «#hotstagram». Από την άλλη ο δημιουργός έχει βάλει μια ρύθμιση, το feature το οποίο επιτρέπει σε χρήστες να καταργούν της φωτογραφίες που επιθυμούν. Σύμφωνα με τον δημιουργό, το Instagram δεν μπορεί να αποκλείσει την υπηρεσία καθώς δεν καταπατώνται οι όροι χρήσης του.

Αν θέλετε να ψηφίσετε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το hotstagram.com