ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέες Παραλαβές σε Τιμές Stock από την Κωτσόβολος!

Νέες Παραλαβές σε Τιμές Stock από την Κωτσόβολος!

Η No 1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρικών συσκευών συνεχίζει δυναμικά τις χειμερινές εκπτώσεις

Η Κωτσόβολος, η No 1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, συνεχίζει δυναμικά τις χειμερινές εκπτώσεις, παραλαμβάνοντας νέα προϊόντα σε τιμές stock, προς όφελος όλων των πελατών της.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέχεια της πολυαναμμενόμενης, τόσο για την αγορά όσο και το καταναλωτικό κοινό, έναρξης των φετινών χειμερινών εκπτώσεων στις 15 Ιανουαρίου, όπου «τίναξε την μπάνκα» στον αέρα προσκαλώντας τον κόσμο να κάνει την τύχη του σε ένα από τα καταστήματά της, η Κωτσόβολος προχωράει σε νέες παραλαβές προϊόντων σε τιμές stock και προσφέρει σε όλους τους πελάτες της ανεπανάληπτες προσφορές.

Όλοι οι καταναλωτές μπορούν να εντοπίσουν τα προϊόντα μέσα στα καταστήματα της αλυσίδας αναζητώντας την ειδική σήμανση που υποδεικνύει τις νέες παραλαβές.

Μερικές μόνο από τις μοναδικές αυτές προσφορές είναι οι παρακάτω:

-TV LCD 32' TOSHIBA 32AV933G, από 299€ μόνο 279€
-TV LED 40' SHARP LC40LE540E, από 649€ μόνο 569€
-ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ CANON EOS600D IS II KIT, από 739€ μόνο 649€
-ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ 60CM 7K INDESIT IWD7085GR, από 370€ μόνο 222€
-ΨΥΓ/ΚΤΗΣ 60CM PITSOS KVB36VW30, από 499€ μόνο 399€
-NB LENOVO G580 i5-3210M, από 749€ μόνο 599€
-ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ SAMSUNG GT-E1182 DUAL SIM, από 19,90€ μόνο 17,90€

Επίσης, οι καταναλωτές μπορούν να συνεχίσουν να επωφελούνται των ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών για την παράδοση, εγκατάσταση, συντήρηση και προστασία όλων των συσκευών τους μέσω του Support 360 ο από την Κωτσόβολος για οποιαδήποτε συσκευή τους από όπου και αν έχει αποκτηθεί.

Περισσότερες πληροφορίες τόσο για τις προσφορές όσο και για τις υπηρεσίες της Κωτσόβολος, μπορείτε να βρείτε στο site www.kotsovolos.gr ή στα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας.

Με αφορμή το λανσάρισμα της συγκεκριμένης ενέργειας για τις φετινές χειμερινές εκπτώσεις, o κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Η περίοδος των εκπτώσεων, είναι μία περίοδος την οποία τόσο η αγορά όσο και οι καταναλωτές περιμένουν με ανυπομονησία, προκειμένου να πάρουν μία ανάσα από τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε νέες παραλαβές προϊόντων, μάλιστα σε τιμές stock προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα χαμηλότερες τιμές. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τον Έλληνα καταναλωτή και να σταθούμε δίπλα του. Ελπίζω ο κόσμος να απολαύσει τις μοναδικές προσφορές της Κωτσόβολος και εύχομαι Καλές Αγορές»!