Το Newsbomb.gr στην 84η ΔΕΘ

ΔΕΘ 2019: Μεγάλος χορηγός ο Παπαστράτος – Το εντυπωσιακό περίπτερό του (pics)

ΔΕΘ 2019: Μεγάλος χορηγός ο Παπαστράτος – Το εντυπωσιακό περίπτερό του (pics)

Μεγάλο ενδιαφέρον προσελκύει το περίπτερο της εταιρείας Παπαστράτος που είναι μεγάλος χορηγός της 84ης ΔΕΘ.

«Χωρίς τσιγάρο» θα είναι και φέτος η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η 84η ΔΕΘ θα στείλει ξανά ηχηρό μήνυμα για μια Smoke-Free εμπειρία, αυστηρή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και δράσεις που θα περιορίζουν το κάπνισμα στους κοινόχρηστους χώρους της.

Η πρωτοβουλία Smoke-Free ΔΕΘ υλοποιείται από την ΔΕΘ-Helexpo, με την υποστήριξη της εταιρείας Παπαστράτος για 2η χρονιά.

Σε συνέχεια της θετικής αποδοχής που έλαβε η πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2018, όπου περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες ενημερώθηκαν σχετικά, στην Έκθεση, που άνοιξε τις πύλες της για το κοινό (7-15 Σεπτεμβρίου) το κάπνισμα θα απαγορεύεται αυστηρά στους δημόσιους εσωτερικούς χώρους, όπως επιβάλλει ο αντικαπνιστικός νόμος, ενώ ταυτόχρονα, οι επισκέπτες θα παροτρύνονται να καπνίζουν μόνο στους ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους. Όπως και πέρσι, θα ζητηθεί από την TUV Austria να πιστοποιήσει τον Smoke-free χαρακτήρα της Έκθεσης.

Στην πρωτοβουλία Smoke Free αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της «Παπαστράτος», κ. Ιάκωβος Καργαρώτος, στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της ΔΕΘ, σημειώνοντας πως σε κάθε μικρή επανάσταση η αφετηρία πρέπει να είναι ο καθένας μας ξεχωριστά «εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε και να δώσουμε το έναυσμα».

Τόνισε ότι για να έχει επιτυχία αυτή η κίνηση πρέπει να υπάρχει μια αυτοδέσμευση από τον καθένα μας και ένας σεβασμός για τους γύρω μας. Ανέφερε ακόμη ότι η "Παπαστράτος" στηρίζει ενεργά και κάθε άλλη πρωτοβουλία η οποία απομακρύνει τον κόσμο από το τσιγάρο, ενώ υπογράμμισε ότι ο αντικαπνιστικός νόμος «μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και υποστηρικτές». Επεσήμανε ότι η εταιρεία εργάζεται «ώστε να καταφέρουμε κάποια στιγμή να καθιερωθεί μια κουλτούρα σεβασμού προς τους γύρω μας».

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από το περίπτερο της εταιρείας Παπαστράτος:

Στα περίπτερα της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός

Τα περίπτερα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης επισκέπτεται το πρωί του Σαββάτου (07/09) ο πρωθυπουργός.

Συνοδευόμενος από τους υπουργούς οικονομικών, Ανάπτυξης και Βορείου Ελλάδας, κ.κ Σταϊκούρα, Γεωργιάδη και Καράογλου συναντήθηκε την ώρα ο πρωθυπουργός με τη διοίκηση της ΔΕΘ στα γραφεία της Helexpo.

Στην αρχή ο προεδρος της ΔΕΘ αναφέρθηκε στο έργο της διοίκησης αλλά και στις δυνατότητες που ανοίγονται στο μέλλον, καθώς τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Ινδία.

Αυτήν την ώρα, είναι σε εξέλιξη περιήγηση του πρωθυπουργού στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ, όπου συνομιλεί με τους εκθέτες.

Ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε στο περίπτερο του υπουργείου Άμυνας όπου τον περίμενε ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Συνομίλησε με άνδρες και γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων, περιηγήθηκε στο ελικόπτερο νέου τύπου που έχει προμηθευτεί εσχάτως ο στρατός και στη συνέχεια παρακολούθησε επίδειξη αναρρίχησης ανδρών των ενόπλτων δυνάμεων.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΕΘ 2019:

Προηγουμένως, ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης, ο οποίος του έδωσε ως δώρο μία γραβάτα με το λογότυπο της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μητσοτάκης τον ευχαρίστησε με... καρφιά:

«Είναι πολύ όμορφη και επειδή εμείς φοράμε γραβάτες είναι ένα δώρο για το οποίο, είμαι σίγουρος, ότι εάν το χάριζες σε άλλους, δεν θα το εκτιμούσαν ιδιαίτερα. Οπότε σε ευχαριστώ πάρα πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Σκοτώθηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια σε τροχαίο

Νέα δημοσκόπηση: Δείτε τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – Τι λένε οι πολίτες για τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη