ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Άσ' το Αλέξη την πάτησες. Ο δικός μου είναι λαγωνικό!

Άσ' το Αλέξη την πάτησες. Ο δικός μου είναι λαγωνικό!

Για να πηγαίνει ο δικός μου στους τάφους κάτι συμβαίνει. Κάτι ξέρει ρε παιδί μου. Έχει τις πληροφορίες του...

Δεν πάει έτσι τυχαία αυτός. Κάτι έχει μυριστεί. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι μιλάει με... απάνου.

Το ξεχάσατε; Δεν του είπε την άλλη φορά ότι «η Ελλάδα θα σωθεί»; Α γεια σου. Αυτό εννοώ.

Κάτι παίζει με την διάσωση της Ελλάδας γι αυτό πήγε στου Μεγαλέξαντρου. Πήγε να πάρει τις πληροφορίες του... αλλά ας μην επεκταθούμε ένεκα που είναι και θέμα υψίστης εθνικής σημασίας.

Μάλιστα έτσι όπως τον είδα στα πλάνα με τα χεριά στη μέση και τον τρόπο με τον οποίο κοίταζε τις Σφίγγες έσκυψε και κάτι ψέλισε. Ξέρει τι κάνει ρε παιδί μου, δεν είναι τυχαίος. Σου λέει εκλογές έρχονται, κάτσε μπας και τον βγάλω έξω να τις πάρω περίπατο! Μάλιστα πρέπει να ψιθύρισε 2-3 φόρες: Δεύρω εξω , δεύρω έξω... άλλα δεν πέτυχε.

Πάντως ο πρόεδρος είναι πολύ μπροστά. Τα μυρίζεται αυτά τα ζητήματα που έχουν να κάνουν νε τη μεταφυσική. Λαγωνικό Κ9, κυνηγάρικο. Όχι σαν τον άλλον που πήγε για θρησκευτικό τουρισμό...

Ο δικός μου σήκωσε μανίκια, μπήκε στα λαγούμια , άρπαξε την αξίνα. Απα πα πα! Φτυστός ο Ιντιάνα Τζόουνς στο «Κυνήγι του χαμένου θησαυρού».

Καλέ αυτός, άμα τον αφήσουν να κυβερνήσει κάνα - δυο χρόνια ακόμα, θα βρει και την κιβωτό του Νώε. Την πάτησες Αλέξη... άσ' το!

Ο δικός μου έβαλε πλώρη για πολύ μεγάλες ανακαλύψεις.

Μέχρι τη ΔΕΘ τετραγωνίζει τον κύκλο, μέχρι τον Φεβρουάριο εφευρίσκει την κβαντική θεωρία της βαρύτητας και στο τέλος της τετραετίας ανακαλύπτει το μποζόνιο Χίγκς, το σωματίδιο του Θεού.

Άσ' το σου λέω... ακόμα είσαι γατάκι!


Κάτσε εξωφυλαρούχα και παρακολούθα τον «Μεγάλο» που κάνει παιχνίδι.

Και κοίτα να μάθεις γιατί θα μείνεις μια ζωή βοηθός!