ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Πλακώνονται οι σύντροφοι – υπουργοί μέσα στην Κυβέρνηση.

Πλακώνονται οι σύντροφοι – υπουργοί μέσα στην Κυβέρνηση.
Πλακώνονται οι σύντροφοι – υπουργοί μέσα στην Κυβέρνηση για το ποιος θα πάει αλλά και ποιος δεν θα πάει με το Γιώργο στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Διεθνού
  • Πλακώνονται οι σύντροφοι – υπουργοί μέσα στην Κυβέρνηση για το ποιος θα πάει αλλά και ποιος δεν θα πάει με το Γιώργο στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης. Χαμός από συντροφικά μαχαιρώματα.
  • Διότι η πρωθυπουργική εντολή είναι να πάει με ολιγομελή ομάδα, μόνο με υπουργούς του οικονομικού τομέα.
  • Προσέξτε τώρα τι γίνεται: Κάποιοι του οικονομικού τομέα θέλουν να αποφύγουν το επικίνδυνο αυτό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη γιατί καφάσια με τομάτες, γιαούρτια και κλούβια αυγά είναι έτοιμα από τους αγανακτισμένους της συμπρωτεύουσας. Δηλαδή φαντάζεστε τι έχει να γίνει άμα ξεπροβάλει στην Τσιμισκή, ο Παπακωνσταντίνου ή ο Ραγκούσης;
  • Από την άλλη πλευρά είναι και εκείνοι του ευρύτερου οικονομικού τομέα, που μάλλον δε θα τους σταλεί πρόσκληση αλλά πολύ θα ήθελαν να πάνε γιατί δεν είναι υποψήφιοι για γιαούρτωμα (π.χ. Ρέππας και Σκανδαλίδης).
  • Μαθαίνω λοιπόν ότι ο Γιώργος σβήνει και γράφει λίστες συνταξιδιωτών του σε αυτή την επικίνδυνη έξοδο στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Έκθεσης.
  • Που είναι ρε συντρόφια εκείνες οι δοξασμένες μέρες της δεκαετίας του ΄80 και του ΄90 αλλά και οι χλιδάτες εποχές επί Κωστάκη Καραμανλή που ανέβαιναν 150-200 άτομα από την Αθήνα (υπουργοί και παρατρεχάμενοι) και έβαζαν μπουρλότο στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης. Άτιμε Σόϊμπλε και ανελέητε Όλι Ρεν, που τους κατάντησες ούτε σε ένα μπουζούκι να μην μπορούν να πάνε.