ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Πηγαίνουν οι ξένοι και παλεύουν για τα ελληνικά δικαιώματα

Πηγαίνουν οι ξένοι και παλεύουν για τα ελληνικά δικαιώματα
  • Αυτά και αν είναι ξεφτιλίκια. Να πηγαίνουν οι ξένοι και να παλεύουν για τα ελληνικά δικαιώματα στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, γιατί οι δικές μας κυβερνητικές κότες δεν τολμάνε ούτε να κακαρίσουν μπροστά στους Γερμανούς.
  • Το μακελειό που προκάλεσαν στο Δίστομο οι Γερμανοί Ναζί το 1943 όταν θέρισαν όλες τις οικογένειες του χωριού ήρθε επιτέλους στο δικαστήριο της Χάγης, στα πλαίσια των πολεμικών αποζημιώσεων που πρέπει να καταβάλει η Γερμανία στις χώρες και στις οικογένειες που ρήμαξαν στη διάρκεια του ΒʼΠαγκοσμίου πολέμου.
  • Έξαλλοι με πήραν από τη Χάγη οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρης Ψαριανός και Νίκος Τσούκαλης, οι μοναδικοί έλληνες πολιτικοί που παρέστησαν στο διεθνές Δικαστήριο και μου είπαν:«Ήμαστε μόνοι μας από την Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση δεν έστειλε καν ένα δικηγόρο να παραστεί. Ευτυχώς που υπήρχαν νομικοί από την Ιταλία να υποστηρίξουν το ελληνικό αίτημα και δικαιώθηκε η απαίτηση του των κατοίκων του διστόμου. Ντροπή μας».
  • Και είναι πραγματικά ντροπή και αίσχος να μην τολμάμε να ζητήσουμε επίσημα το δίκιο μας από τους Γερμανούς για τα εγκλήματα που έκαναν σε βάρος Ελλήνων γιατί φοβόμαστε μην κακοκαρδίσουμε την Μέρκεκ και τον Σόιμπλε.
  • Τέτοια καταισχύνη και εθνική κατάπτωση δεν μας αξίζει σαν λαό.