Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

«Η κυβέρνηση της Δευτέρας 18 Ιούνη»

Newsbomb

Με βάση τις μυστικές δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών από τα επιτελεία των κομμάτων απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του newsbomb.gr και στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ», ο Κώστας Χαρδαβέλλας παρουσιάζει τις κυβερνητικές λύσεις για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Με δεδομένο ότι μέχρι χθες η Νέα Δημοκρατία προηγούταν 4 με 5 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ με τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ και τέταρτο τη ΔΗΜΑΡ διαφαίνεται ήδη κυβέρνηση συνασπισμού των τριών κομμάτων που με τα ποσοστά των τελευταίων μυστικών δημοσκοπήσεων καταλαμβάνουν γύρω στις 175 έδρες.

Στη σημερινή εκπομπή του newsbomb.gr στις 9 μμ θα παρουσιαστούν οι τάσεις των ψηφοφόρων 11 ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και σημαντικά στελέχη των κομμάτων στο στούντιο θα παρουσιάσουν τα πολιτικά σχήματα που είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σαν κυβέρνηση την επόμενη μέρα.

Διεργασίες «εσωτερικές» γίνονται και στο κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι 'Ελληνες» όπου υπάρχει ισχυρή μερίδα πολιτικών στελεχών που θέλουν τη συμμετοχή του κόμματος σε έναν κυβερνητικό συνασπισμό με πρωταγωνιστές τη Νέα Δημοκρατία, ενώ παραμένει πάντα το «αγκάθι» για το κόμμα του Καμμένου της πρωθυπουργίας του Α. Σαμαρά στην περίπτωση δημιουργίας μίας κεντροδεξίας κυβέρνησης.

Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα επικοινωνεί με το κοινό ζωντανά για να ακούγονται οι ερωτήσεις και οι παρεμβάσεις των τηλεθεατών.

Στη σημερινή εκπομπή συμμετέχουν οι : Βασίλης Κικίλιας, υποψήφιος ΝΔ Α' Αθήνας.

Κώστας Αϊβαλιώτης, υποψήφιος ΛΑΟΣ B' Αθήνας

Δημήτρης Χαντζησωκράτης, υποψήφιος ΔΗΜΑΡ Β' Αθήνας

Νίκος Πολύζος, υποψήφιος ΠΑΣΟΚ Β' Αθήνας

Μάκης Σεριάτος, Διαφημιστής

Παύλος Λινός, harvantic.com

SKYPE:

Νίκος Σαμοίλης, Διευθυντής fprees.gr

Aλέξανδρος Κορωνάκης, Διευθυντής neurope.eu -Βρυξέλλες