ΦΑΡΜΑΚΟ

Κορονοϊός: Δωρεά αντισηπτικών στην Άμεση Δράση από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο

Κορονοϊός: Δωρεά αντισηπτικών στην Άμεση Δράση από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο
Π.Φ.Σ

Κορονοϊός: Πέντε χιλιάδες φιαλίδια με αντισηπτικό υγρό παρέδωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) στην ηγεσία της Άμεσης Δράσης, σε ειδική τελετή την Τετάρτη (13/05/2020).

Ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης ευχαρίστησε για την δωρεά και παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολο Βαλτά.

Ο κ. Βαλτάς ανέφερε ότι μεγάλη ποσότητα αυτών των φιαλιδίων παρασκευάστηκε από ομάδα φαρμακοποιών, σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ακόμη εξήρε την προσφορά των αστυνομικών, τόσο διαχρονικά όσο και στον αγώνα για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού και τόνισε πως μαζί με τους φαρμακοποιούς και τους άλλους υγειονομικούς, στάθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας.

Επίσης, δεν παρέλειψε να επισημάνει την αναγκαιότητα της φύλαξης των φαρμακείων ειδικά στις διανυκτερεύσεις αλλά και γενικότερα, γιατί πολλές φορές οι φαρμακοποιοί γίνονται θύματα ληστειών ή διαρρήξεων.

Ο κ. Κουτσιμίτης επιβεβαίωσε τη διάθεση της Άμεσης Δράσης για φύλαξη των φαρμακείων αυτή την περίοδο που ήταν σχεδόν τα μοναδικά καταστήματα που έμειναν ανοικτά και επισήμανε την προσπάθεια της Άμεσης Δράσης να παρέχει επαρκή φύλαξη ειδικά για τα φαρμακεία.

Από πλευράς ΠΦΣ παραβρέθηκαν επίσης οι κύριοι Θανάσης Παπαθανάσης , Α’ Αντιπρόεδρος , Σεραφείμ Ζήκας Β΄ Αντιπρόεδρος και Στέλιος Καλογερόπουλος, ταμίας ΠΦΣ.

Διαβάστε επίσης:

Στο χειρουργείο ο δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης – Τι συνέβη

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις