ΦΑΡΜΑΚΟ

Η DEMO ενισχύει την παρουσία της στο Διαδίκτυο

Η DEMO ενισχύει την παρουσία της στο Διαδίκτυο

Με νέα ιστοσελίδα και την έναρξη online καμπάνιας συνεχίζει να ενδυναμώνει την παρουσία της στο Διαδίκτυο η φαρμακοβιομηχανία DEMO.

Η νέα ιστοσελίδα της DEMO διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό, φιλικό και εύχρηστο προς τους χρήστες, ενώ περιέχει όλες τις πληροφορίες για τη δραστηριότητα, τα προϊόντα και τα νέα της εταιρείας. Στον «αέρα» βρίσκεται επίσης και η online καμπάνια της εταιρείας, η οποία επικεντρώνει στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της DEMO και στην επιτυχημένη εξαγωγική της δραστηριότητα.

Επιπλέον, η DEMO ενισχύει την παρουσία της και στα social media, με το νέο κανάλι της στο YouTube. Σκοπός του καναλιού είναι η αποτελεσματικότερη απεικόνιση της εταιρικής δραστηριότητας της DEMO, αλλά και η ενδυνάμωση των σχέσεων της εταιρείας με το κοινό στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Αντιπρόεδρος της DEMO, κ. Δημήτρης Δέμος, δήλωσε σχετικά: «Το internet και οι online εφαρμογές είναι ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας σε κάθε επίπεδο. Επομένως, η ισχυρή παρουσία μας στην Ελλάδα και στον κόσμο, η σταθερή πορεία εξέλιξης και η εντυπωσιακή ανάπτυξη της εταιρείας μας είναι σημαντικό να έχουν την ανάλογη, δυναμική και μοντέρνα παρουσία και στο διαδίκτυο. Επιπλέον, μια εταιρεία με παράδοση στην καινοτομία, όπως η DEMO, δε θα μπορούσε παρά να αξιοποιεί κατάλληλα το κύριο όπλο της, την τεχνολογία, και σε επίπεδο επικοινωνίας».