ΦΑΡΜΑΚΟ

Ελληνικό φάρμακο: Λύση για την υγεία και την ανάπτυξη (live)

Ελληνικό φάρμακο: Λύση για την υγεία και την ανάπτυξη (live)

Το μήνυμα ότι το ελληνικό φάρμακο και ο κλάδος της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας μπορεί να αποτελέσει λύση για την υγεία, την κοινωνία και την οικονομική ανάπτυξη στέλνει στην πολιτική ηγεσία η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ).

Η ετήσια εκδήλωση της ΠΕΦ, αφιερωμένη στους εργαζόμενους στις ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες, πραγματοποιείται το απόγευμα της Τρίτης, 18 Νοεμβρίου, στο θέατρο Badminton.

Το θέατρο Badminton αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο, όπως άλλωστε και πέρυσι, από εργαζόμενους, ενώ στην εκδήλωση θα παραστούν και εκπρόσωποι της πολιτείας, του φαρμακευτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Ο πρόεδρος της ΠΕΦ, κ. Θεόδωρος Τρύφων, αναμένεται να ανακοινώσει δέσμη προτάσεων που θα κατατεθούν στο υπουργείο Υγείας την κάλυψη των ασθενών με ποιοτικό ελληνικό φάρμακο, την εξοικονόμηση πόρων για τα ασφαλιστικά ταμεία και τη μείωση της συμμετοχής των ασφαλισμένων.

Επίσης, η ΠΕΦ αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση ενός προγράμματος δράσεων σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την αγωγή υγείας στα σχολεία και τη διασύνδεση δομών εκπαίδευσης και υγείας.

Την εκδήλωση αναμεταδίδει live το hellasnews.tv

Σχετικές ειδήσεις