Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΦΑΡΜΑΚΟ

Η ΒΙΑΝΕΞ στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF

Newsbomb

Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. «ένωσε» τις δυνάμεις της με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF στον αγώνα για την καταπολέμηση της πείνας και του υποσιτισμού, παίρνοντας μέρος στον Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης, τον οποίο φιλοξένησε η ΝΕΡΙΤ τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014.

Η στήριξη φιλανθρωπικών σκοπών αποτελεί τόσο για τη ΒΙΑΝΕΞ όσο και για την οικογένεια Γιαννακόπουλου σταθερή δέσμευση, η οποία αποδεικνύεται με συνεχείς δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Στον Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη συγκέντρωση απαραίτητων πόρων για τα πρώην ΠΙΚΠΑ και το Κέντρο Βρεφών Μητέρα, η ΒΙΑΝΕΞ προσέφερε:

- 90 κούτες 432 Kg (η κάθε κούτα περιέχει 12 tins) γάλακτος πρώτης βρεφικής ηλικίας Novalac 1
- 145 κούτες 696 Kg (η κάθε κούτα περιέχει 12 tins) γάλακτος δεύτερης βρεφικής ηλικίας Novalac 2
- 1 κούτα 4.400 τεμαχίων δείγματος SUDOCREM

Την εταιρεία στον τηλεμαραθώνιο εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Μωραΐτης, Διευθυντής Επιχειρησιακής Μονάδας, Nutrition, OTC & Diagnostics.

Ο κ. Μωραΐτης, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η κοινωνική προσφορά είναι στάση ζωής. Αυτή τη στάση ζωής εκπροσωπεί ο όμιλος ΒΙΑΝΕΞ και η οικογένεια Γιαννακόπουλου και προσφέρει περισσότερο από ένα τόνο βρεφικό γάλα για τη στήριξη των βρεφών των πρώην ΠΙΚΠΑ, αλλά και του Κέντρου Βρεφών Μητέρα, καθώς και άλλα προϊόντα περιποίησης δέρματος των παιδιών. Από τα βάθη της ψυχής μας, από όλους τους εργαζομένους του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και από την οικογένεια Γιαννακόπουλου, ευχόμαστε αυτές τις άγιες μέρες υγεία, χαρά, αγάπη και 'να γλιτώσει το παιδί'».