ΥΓΕΙΑ

Γυμναστείτε, αμυνθείτε, επιβιώστε με μαθήματα αυτοάμυνας.

Γυμναστείτε, αμυνθείτε, επιβιώστε με μαθήματα αυτοάμυνας.
Τι είναι τελικά η αυτοάμυνα; Άθλημα, πολεμική τέχνη ή τρόπος επιβίωσης; Ό,τι κι αν πείτε από τα τρία, δεν θα...

Τι είναι τελικά η αυτοάμυνα; Άθλημα, πολεμική τέχνη ή τρόπος επιβίωσης; Ό,τι κι αν πείτε από τα τρία, δεν θα έχετε πέσει έξω, διότι η αυτοάμυνα είναι μια αρμονική συνύπαρξη όλων αυτών. Η βία που χαρακτηρίζει την εποχή μας και η ανασφάλεια που αισθανόμαστε εξαιτίας αυτού, οδήγησε πολλούς γνώστες των πολεμικών τεχνών, να δημιουργήσουν μια τέχνη που να είναι κατανοητή από όλα τα άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου.

Μια τέχνη η οποία μπορεί να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στο σήμερα, να έχει όλα τα θετικά των πολεμικών τεχνών, του αθλητισμού και να διέπει τους κανόνες επιβίωσης.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί να επιλέξετε να παρακολουθήσετε μαθήματα αυτοάμυνας κι όχι κάποιας άλλης πολεμικής τέχνης, μπορεί κάποιος από τους παρακάτω να σας ταιριάζει. Μπορεί να μην έχετε αθληθεί ποτέ στη ζωή σας, μπορεί να είστε μιας κάποιας-προχωρημένης-ηλικίας, μπορεί να σας «περισσεύουν» κάποια κιλά ή να έχετε και κάποια προβλήματα υγείας.

Όλα αυτά όμως , δεν θα σας εμποδίσουν από το να παρακολουθήσετε μαθήματα, γιατί η αυτοάμυνα δεν κάνει διάκριση σε τίποτα και σε κανέναν. Τους βοηθάει όλους να γυμναστούν, να νιώσουν αίσθημα ασφάλειας και να αποβάλλουν το φόβο.

Πηγή: www.queen.gr