ΥΓΕΙΑ

Απαγόρευσαν την ενημέρωση βουλευτών από την ΠΕΦ

Απαγόρευσαν την ενημέρωση βουλευτών από την ΠΕΦ

Ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Κ. Μπούρας, εμπόδισε την πρόσβαση των βουλευτών της Ν.Δ σε επίσημες ενημερωτικές επιστολές από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας.

Πρωτοφανείς μεθοδεύσεις λαμβάνουν χώρα στην ελληνική βουλή, ενόψει της ψηφοφορίας από την ολομέλεια της «τιμολογιακής ταφόπλακας» του ελληνικού φαρμάκου!

Μερικές ώρες πριν έρθει η τροπολογία του υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για την τιμολόγηση των φαρμάκων στο σώμα της ολομέλειας, ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου μπλοκάρει την ελεύθερη πρόσβαση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην πληροφόρηση από θεσμικούς παράγοντες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, ο κ. Κώστας Μπούρας, διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, έδωσε εντολή να μην λάβουν επίσημες ενημερωτικές επιστολές εκ μέρους της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, οι βουλευτές του κόμματος.

«Απαγορεύεται να αφήσει επιστολές ενημέρωσης στους βουλευτές, πείτε του να φύγει», ήταν η εντολή του κ. Μπούρα προς τον αρμόδιο υπάλληλο, ο οποίος είχε μπροστά του εκπρόσωπο της ΠΕΦ!

Η σπουδή του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου να εμποδίσει την πληροφόρηση των βουλευτών από ένα θεσμικό φορέα, αποκαλύπτει τη γύμνια των επιχειρημάτων του υπουργού Υγείας, κ. Γεωργιάδη, για να επιβάλει την κατ' απαίτηση της τρόικα νέα τιμολόγηση των φαρμάκων, που φέρνει την καταστροφή της ελληνικής φαρμακευτικής παραγωγής.

Ο υπουργός Υγείας, κ. Γεωργιάδης, σε απόλυτη σύμπλευση όπως φαίνεται με το Μέγαρο Μαξίμου, προσπαθεί να περάσει «νύχτα» μία ακόμα καταστροφική ρύθμιση για τη δημόσια υγεία, καθώς η νέα τιμολόγηση φαρμάκων θα φέρει τρομακτικές ελλείψεις στην αγορά, που αφορούν σε φάρμακα απαραίτητα στις θεραπείες χιλιάδων ασθενών. Παρόμοια πρακτική άλλωστε εφάρμοσε με το ζήτημα της παραχώρησης των Κέντρων Υγείας σε ιδιώτες, με την μορφή Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, ως τροπολογία που αναμένεται να κατατεθεί σήμερα, Τετάρτη, όπως αποκάλυψε το newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδωνις δίνει σε ιδιώτες τα κέντρα υγείας με ύποπτες διαδικασίες

Έντονη φημολογία για «δώρα» εκατομμυρίων σε Έλληνες αξιωματούχους

Τριτοκοσμικές εικόνες στα νοσοκομεία

Μ. Βλασταράκος: Οι αριθμοί δεν έχουν αξία όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν

ΣΟΚ - Πέθαναν από καρκίνο επειδή δεν είχαν χρήματα για τη θεραπεία

Γιατροί: «Μας σκοτώνετε κ. Άδωνι»

Πατούλης: O Άδωνις καταστρέφει το πλεονέκτημα της Ελλάδας

Τέλος στη δημόσια υγεία με υπογραφή Άδωνι Γεωργιάδη

Με υπογραφή Άδωνη η ταφόπλακα και στα εμβόλια

Βαρβάρα Ανεμοδουρά: Γιατί καταγγέλλω τον Άδωνι

Ήρθε η ώρα οι γιατροί να ρίξουν την κυβέρνηση;

Προμελετημένη μεθόδευση Γεωργιάδη με τις ευλογίες Σαμαρά

Κοινή έκκληση για να αποφευχθεί η ανθρωπιστική κρίση στην Υγεία

Εργαζόμενοι ΕΟΠΥΥ: Τα ψέματα του Άδωνι με χρονολογική σειρά