ΥΓΕΙΑ

Αψεγάδιαστη σιλουέτα με δύο αποτελεσματικές θεραπείες: SmartLipo και Cavitation!

Αψεγάδιαστη σιλουέτα με δύο αποτελεσματικές θεραπείες: SmartLipo και Cavitation!

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, μας παρουσιάζει τις ιδανικές θεραπείες για να απαλλαγούμε από κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος εν μέσω διακοπών.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλες οι γυναίκες αναζητάμε ένα γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να εξαφανίσουμε τις ατέλειες από το σώμα μας λίγο πριν βγούμε στην παραλία. Η Cosmetic Derma Medicine μας δίνει τη λύση στο πρόβλημά μας, προτείνοντας τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, το Laser SmartLipo και το Cavitation. Η Δρ Τσιατούρα, μας αναφέρει «Η κυτταρίτιδα είναι ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες στις μέρες μας, ανεξάρτητα από το αν έχουν επιπλέον κιλά ή εάν γυμνάζονται. Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας οφείλεται σε ανώμαλη συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού, καθώς τα σημεία που εμφανίζεται είναι συνήθως οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα μπράτσα και οι γάμπες. Η σύγχρονη δερματολογία όμως έχει να μας επιδείξει διάφορες θεραπείες που δρουν αποτελεσματικά στην καταπολέμησή της».

Η τεχνολογία Cavitation

Το Cavitation είναι μια πολύ σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος λιπογλυπτικής που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εξαφανίσουν άμεσα την κυτταρίτιδα και να αποκτήσουν ξανά αυτοπεποίθηση. Αποτελεί την πιο πρωτοποριακή θεραπεία λιπογλυπτικής σώματος που υπάρχει μέχρι σήμερα, ενώ συνήθως εφαρμόζεται σε μηρούς, γλουτούς, χέρια, μέση και κοιλιά. Όπως μας εξηγεί η Δρ Τσιατούρα «Η τεχνολογία Cavitation χρησιμοποιεί ειδικούς υπέρηχους RF και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια απομακρύνεται από το σώμα μας, με αποτέλεσμα να εξαλείφεται ακόμη και η πιο επίμονη μορφή κυτταρίτιδας».

Τα αποτελέσματα του Cavitation είναι εξαιρετικά αλλά μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή που εφαρμόζεται, την ηλικία, το μεταβολισμό ή ακόμα και τις ορμονικές μεταβολές του κάθε ασθενή. Σύμφωνα με τη Δρ Τσιατούρα, σε συνδυασμό, με σωστή διατροφή και καλή φυσική δραστηριότητα, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και εγγυημένο. Η Cosmetic Derma Medicine είναι η πρώτη κλινική που εισήγαγε την τεχνολογία Cavitation.

Η τεχνολογία SmartLipo

To Laser Smartlipo είναι μία πρωτοποριακή τεχνική με την οποία επιτυγχάνουμε λιπόλυση στα προβληματικά σημεία του σώματος. Είναι ιδανική για σημεία του σώματος που συσσωρεύουν τοπικό λίπος όπως οι γλουτοί, το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα και η κοιλιά, τα οποία αντιμετωπίζονται πιο δύσκολα ακόμη και αν κάνουμε σωστή διατροφή και άθληση.

Με την τεχνική Smartlipo το laser εισχωρεί στον υποδόριο ιστό και λιώνει αποτελεσματικά το λίπος, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς, κάνοντας συγχρόνως σύσφιξη μέσω της παραγωγής νέου κολλαγόνου. Όπως μας εξηγεί η Δρ Αμαλία Τσιατούρα, με τη laser λιπόλυση οι γραμμές του σώματος βελτιώνονται ορατά και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες, καθώς δεν είναι καθόλου επεμβατική τεχνική.

«Με τη laser λιπόλυση δεν υπάρχουν ράμματα, μελανιές και αιμορραγία και η διαδικασία γίνεται μόνο με τοπική αναισθησία. Επιπλέον, η οπτική ίνα του λέιζερ, εκτός του ότι λιώνει τα λιποκύτταρα, παράλληλα προσφέρει σύσφιγξη χωρίς να δημιουργεί καθόλου τραύμα».

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες την Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine.

Info: Cosmetic Derma Medicine, www.cosmeticdermamedicine.gr, τηλ.: 210 6980451