ΥΓΕΙΑ

Πατούλης: Ιατρικός τουρισμός, αθλητισμός και επιχειρηματικότητα

Πατούλης: Ιατρικός τουρισμός, αθλητισμός και επιχειρηματικότητα

Μήνυμα συνένωσης του ιατρικού κόσμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, στο σκοπό προώθησης του ιατρικού τουρισμού, απέστειλε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης, ανοίγοντας την καλλιτεχνική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/06/2017) στη Στοά Καλατράβα, στο ΟΑΚΑ.

Το πολιτιστικό αυτό γεγονός, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΙΣΑ, σηματοδότησε την έναρξη του οδοιπορικού για την καθιέρωση του Αμαρουσίου ως Παγκόσμιο Προορισμό Τουρισμού Υγείας, Αθλητισμού και Επιχειρείν καθώς και την επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων. Επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Β. Προαστίων Αττικής, είναι η Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης –Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη –Σταυράκη.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Πατούλης ανέφερε πως είναι υπό επεξεργασία η δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος για να δημιουργηθούν επιχειρηματικές συμμαχίες πάνω στους άξονες, Ιατρικός Τουρισμός, Αθλητισμός και Επιχειρηματικότητα. Όπως προανήγγειλε, από το Σεπτέμβριο θα γίνουν περισσότερες ανακοινώσεις για το σχεδιασμό που δρομολογείται, όσον αφορά στην καθιέρωση της πόλης του Αμαρουσίου ως «Παγκόσμιου πόλου του Τουρισμού Υγείας, του Αθλητισμού και του Επιχειρείν».

Σχετικές ειδήσεις