ΥΓΕΙΑ

HAIRTRANSPLANT: H πρώτη εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών

HAIRTRANSPLANT: H πρώτη εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών

Ημεταμόσχευση μαλλιώνείναι μια εξατομικευμένη πράξη η οποία πρέπει να είναι κατάλληλα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου που πάσχει από κάποια μορφή αλωπεκίας. Με την εξέλιξη της επιστήμης τα αποτελέσματα, είναι μόνιμα, ανώδυνα αλλά και σε πολύ χαμηλότερο κόστος απ’ ότι ήταν στο παρελθόν.

Μια από τις πιο αξιόπιστες, τεχνολογικά άρτια και εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, είναι η κλινική HAIRTRANSPLANT. Ο δερματολόγος - δερματοχειρουργός, Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος, εμπνευστής και ιδρυτής της, μαζί με εξειδικευμένους γιατρούς που γνωρίζουν το αντικείμενο της μεταμόσχευσης μαλλιών και των θεραπειών τριχόπτωσης, ακολουθούν τις πλέον σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνικές για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα το οποίο θα είναι για μία ζωή.

papaggelopoulos

Η εμπειρία των πολλών ετών στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών αλλά και ο αριθμός των χιλιάδων επεμβάσεων που έχει πραγματοποιήσει στην Ελλάδα, την Μάλτα και την

Κύπρο τα τελευταία χρονιά ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλoς και η επιστημονική ομάδα των εξειδικευμένων Ιατρείων HAIRTRANSPLANT, την έχουν κατατάξει σ’ μία από τις κυριότερες και ασφαλέστερες εξειδικευμένες κλινικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών της Ευρώπης, με αποτελέσματα δεκάδες χιλιάδες άνδρες και γυναίκες να την έχουν εμπιστευτεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μεταξύ των ανθρώπων που έχουν εμπιστευτεί την εξειδίκευση και τεχνογνωσία αλλά και την αξιοπιστία του Δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλου είναι επιστήμονες, πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει εργαστεί σε πολλά νοσοκομεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Charite» στο Βερολίνο, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα, στο Θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» (νεοιδρυθέν τμήμα Μεταμόσχευσης Μαλλιών), στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» και στο Ερρίκος Ντυνάν. Διατελεί επίσης και ως Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Εταιρείας Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

iatreio

Στον τομέα της τριχόπτωσης και των τεχνικών μεταμόσχευσης μαλλιών η HAIRTRANSPLANT πρωτοπορεί με αποκλειστικές καινοτομίες. Γι’ αυτό και έχει λύσεις για σχεδόν το 95% των ανθρώπων που επισκέπτονται τα ιατρεία της. Σε όλα αυτά μπορεί να προσθέσει κανείς την εξειδίκευση της ομάδας του HAIRTRANSPLANT, στη νέα τεχνική Micro-Strip, που από το 2007 εφαρμόζει στην Ελλάδα με τεράστια επιτυχία. Η μέθοδος αυτή είναι ελάχιστα επεμβατική και αριθμεί χιλιάδες επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών μέχρι σήμερα και θα παρουσιαστεί από τον Δρ. Ι. Παπαγγελόπουλο για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Συνέδριο Μεταμόσχευσης Μαλλιών, τον προσεχή Οκτώβριο στην Πράγα.

Είναι πολύ σημαντικό για το τελικό αποτέλεσμα ο ενδιαφερόμενος να κάνει τη σωστή επιλογή του Κέντρου που θα αναλάβει τη θεραπεία του ή τη μέθοδο μεταμόσχευσης στην οποία θα καταλήξει με τον γιατρό. Το επιστημονικό προσωπικό των κλινικών HAIRTRANSPLANT, αλλά κυρίως ο Δρ. Ι. Παπαγγελόπουλος είναι έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις σε μια δωρεάν συνάντηση αξιολόγησης του προβλήματος, προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη θεραπεία και να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, ξεχωριστά για κάθε μία περίπτωση, που αφορούν τη διαδικασία, το κόστος, το αποτέλεσμα και όποια άλλη απορία έχει ο ενδιαφερόμενος. Κύριο συστατικό της επιτυχίας των κλινικών HAIRTRANSPLANT είναι ότι προσεγγίζουν την κάθε περίπτωση με εξειδικευμένο τρόπο, προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη θεραπεία. Γι’ αυτούς τους λόγους και παραμένουν στην κορυφή στον τομέα τους εδώ και χρόνια σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η εξειδικευμένη κλινική Μεταμόσχευσης μαλλιών HAIRTRANSPLANT, είναι η μόνη στην οποία όλες οι τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών (FUE, Strip, Micro Strip) πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων (Δερματοχειρουργός, Πλαστικός Χειρουργός, Αναισθησιολόγος, Νοσηλευτές) που είναι απαραίτητοι, ώστε η επέμβαση να είναι ανώδυνη και επιτυχημένη.

Είτε γίνεται αναφορά σε θεραπείες, είτε σε τεχνικές μεταμόσχευσης η κλινική HAIRTRANSPLANT, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως θα τα χειριστεί. Και αυτό ισχύει και για το θέμα του κόστους που είναι προσαρμόσιμο ανάλογα με την περίπτωση και τον τύπο της αλωπεκίας, ενώ δίδεται και γραπτή εγγύηση αποτελέσματος επαναφύτρωσης κάθε τριχοθυλακίου, προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να γνωρίζει ότι το αποτέλεσμα θα είναι για μία ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δωρεάν συμβουλευτική συνάντηση: www.hairtransplant.gr