ΥΓΕΙΑ

ΚΕΕΛΠΝΟ: Τα προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις σε δομές φιλοξενίας προσφύγων

ΚΕΕΛΠΝΟ: Τα προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις σε δομές φιλοξενίας προσφύγων

Δείτε τους προσωρινούς πίνακες για την προκήρυξη του προγράμματος PHILOS

Μέχρι την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00 μπορούν να καταθέτουν ενστάσεις οι ενδιαφερόμενοι, σε σχέση με τα προσωρινά αποτελέσματα της Αρ. Πρωτ. 4441_01/12/2017 προκήρυξης, που ανακοίνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η προκήρυξη για την πλήρωση 42 θέσεων σε δομές φιλοξενίας προσφύγων εντάσσεται στο πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση - PHILOS» το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων (DG Migration and Home Affairs) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα, η προκήρυξη αφορούσε στην επιπλέον στελέχωση του προγράμματος με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξειδικευμένο σε θέματα επιδημιολογικής επιτήρησης και υγειονομικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης (ιατρούς, επιδημιολόγους, επισκέπτες υγείας, νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, διαπολιτισμικούς διαμεσολαβητές, κ.α), το οποίο θα εργαστεί σε δομές φιλοξενίας προσφύγων της ηπειρωτικής χώρας καθώς και στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης που λειτουργούν στα νησιά.

Μπορείτε να δείτε τους προσωρινούς πίνακες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προσωρινά αποτελέσματα και το πρόγραμμα PHILOS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες: www.keelpno.gr και www.philosgreece.eu/el/

Σχετικές ειδήσεις