ΥΓΕΙΑ

Τα καινοτόμα δερματολογικά προϊόντα της Galderma από τη Φαρμασέρβ – Λίλλυ στα φαρμακεία

Τα καινοτόμα δερματολογικά προϊόντα της Galderma από τη Φαρμασέρβ – Λίλλυ στα φαρμακεία

Στον τομέα της δερματολογίας επεκτείνεται η φαρμακευτική εταιρεία Φαρμασέρβ – Λίλλυ, με τη νέα στρατηγική συμφωνία που σύναψε με την Galderma, η οποία ανήκει στο τμήμα ιατρικών λύσεων της Nestlé Skin Health.

Η Φαρμασέρβ – Λίλλυ αναλαμβάνει την προώθηση και διάθεση των καταξιωμένων και καινοτόμων προϊόντων της Galderma στην ελληνική αγορά. Τα ιατρικά και αισθητικά προϊόντα τα οποία διατίθενται στα φαρμακεία –με σύσταση δερματολόγου- είναι:

  • Φάρμακα κατάλληλα για την αντιμετώπιση της ακμής, της ροδόχρους νόσου, της ψωρίασης του τριχωτού της κεφαλής και της ακτινικής κεράτωσης.
  • Μια πρωτοποριακή σειρά δερμοκαλλυντικών για τη φροντίδα του ευαίσθητου, ξηρού, ακνεϊκού ή ατοπικού δέρματος καθώς και προϊόντων για την ονυχομυκητίαση.
  • Εξελιγμένης τεχνολογίας προϊόντα αισθητικής δερματολογίας ενέσιμου υαλουρονικού οξέος για καταπολέμηση ρυτίδων.

Τη νέα συνεργασία παρουσίασαν σε συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη (08/02/2018) ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Φαρμασέρβ-Λίλλυ, Διονύσης Φιλιώτης, ο Γενικός Διευθυντής Ιταλίας & Ελλάδας της Galderma, Bernat Albinyana, o Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΕΚΠΑ, Νοσοκ. «Α. Συγγρός», Δημήτρης Ρηγόπουλος και ο Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΑΠΘ, Νοσοκ. «Ιπποκράτειο», Δημήτρης Ιωαννίδης.

«Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι που μια εταιρεία όπως η Nestle, μέσα από έρευνα με σοβαρά και αυστηρά κριτήρια, ξεχώρισε και επέλεξε τη Φαρμασέρβ ως επιχειρηματικό συνεργάτη και ως μια εταιρεία που συμβαδίζει μαζί της σε ποιότητα, κύρος, ηθική και ισχύ!» δήλωσε κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Διονύσης Φιλιώτης.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα μας συνεργασία με τη Φαρμασέρβ-Λίλλυ! Μια συνεργασία με πολύ μεγάλη δυναμική, η οποία έρχεται να προσφέρει μοναδικά, καινοτόμα, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Η συνεργασία μας αφορά σε συνταγογραφούμενα φάρμακα, σε μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και σε καταναλωτικά προϊόντα περιποίησης και φροντίδας του δέρματος. Προϊόντα τα οποία κυκλοφορούν με επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου. Αγορές όπως Ασία, Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο και η υπόλοιπη Ευρώπη. Επίσης, αφορά σε προϊόντα ιατρικής αισθητικής τα οποία είναι τόσο πρωτοποριακά που θα αλλάξουν ολοκληρωτικά τον τρόπο που ο κόσμος αντιμετωπίζει τη φροντίδα του δέρματος» ανέφερε ο κ. Bernat Albinyana.

Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα Restylane είναι μία ολοκληρωμένη σειρά fillers υαλουρονικού οξέως και περιποίησης δέρματος ειδικά σχεδιασμένη για την αποκατάσταση, ανανέωση και νεανική εμφάνιση του δέρματος. Τα Fillers Restylane είναι ενέσιμες γέλες που χρησιμοποιούνται για την πλήρωση των ρυτίδων και των γραμμών ή για την αύξηση της πληρότητας στα χείλη ή στο πρόσωπο. Τα Skinboosters Restylane είναι ενέσιμα προϊόντα και χρησιμοποιούνται για την αναζωογόνηση και τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Η σειρά περιποίησης επιδερμίδας Restylane προστατεύει, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα.

Επίσης, τα προϊόντα Cetaphil βοηθούν στην ανάπλαση, στην προστασία και στη διατήρηση μίας υγιούς και όμορφης επιδερμίδας και αποτελούνται από τρεις προϊοντικές σειρές.

Κλασική σειρά: Απευθύνεται σε άτομα με ευαίσθητο ή ξηρό δέρμα προσφέροντας καθαρισμό και ενυδάτωση. Περιλαμβάνει:

• Απαλό Καθαριστικό για το πρόσωπο και το σώμα, το οποίο καθαρίζει βαθιά τους πόρους της επιδερμίδας, χωρίς άρωμα και σαπούνι.
• Ενυδατική Λοσιόν για το πρόσωπο και το σώμα χωρίς λιπαρή και φαγεσωρογόνο σύνθεση.
• Ενυδατική Κρέμα για το πρόσωπο, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση του ξηρού και ευαίσθητου δέρματος με δυνατότητα χρήσης παράλληλα με τη φαρμακευτική αγωγή.

Σειρά Restoraderm: Ιδανική για τον έντονο κνησμό και τις κοκκινίλες που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του σώματος κατά τη βρεφική ηλικία. Η σειρά περιλαμβάνει:

• Αφρόλουτρο Ανάπλασης Επιδερμίδας για το σώμα, το οποίο καταπραΰνει το δέρμα με ατοπική δερματίτιδα, δεν περιέχει άρωμα ενώ βοηθά στην ανάπλαση του φραγμού της επιδερμίδας.
• Ενυδατική Λοσιόν Σώματος Ανάπλασης Επιδερμίδας, η οποία ανακουφίζει από τη φαγούρα και μειώνει τον ερεθισμό και την ξηρότητα.

Σειρά Dermacontrol : Απευθύνεται σε άτομα που παρουσιάζουν ακμή, η οποία παρατηρείται κυρίως κατά την εφηβική ηλικία. Η περιποίηση της ακνεϊκής επιδερμίδας αποτελείται από τρία βασικά βήματα: καθαρισμός – φαρμακευτική αγωγή – ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο. Η σειρά περιλαμβάνει:

• Αφρό Καθαρισμού για το πρόσωπο, ο οποίος αφαιρεί την υπερβολική λιπαρότητα και γυαλάδα που δημιουργείται σε ακνεϊκά πρόσωπα. Παράλληλα, ρυθμίζει τα επίπεδα σμήγματος χωρίς να ξηραίνει το δέρμα.
• Ενυδατική Λοσιόν Προσώπου με SPF 30. Προσφέρει υψηλή προστασία ενάντια στις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα με ματ αποτέλεσμα.

Το Actinica Lotion είναι αντηλιακό ιατροτεχνολικό προϊόν, το μόνο κλινικά αποδεδειγμένο για την πρόληψη ορισμένων τύπων μη μελανωματικού καρκίνου του δέρματος, ακτινικών υπερκερατώσεων και καρκινωμάτων από πλακώδες επιθήλιο σε άτομα υψηλού κινδύνου. Πιο συγκεκριμένα ενδείκνυται για:

• Ανθρώπους με ιστορικό καρκίνου του δέρματος
• Ανθρώπους με δερματικές αλλοιώσεις από παρατεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία (π.χ. λόγω εργασιακών συνθηκών)
• Ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς.

Παρέχει πολύ υψηλή προστασία έναντι της UVA και UVB ακτινοβολίας (SPF 50+), γιατί περιέχει φωτοσταθερά φίλτρα ευρέος φάσματος και είναι ανθεκτικό στο νερό. Το Actinica Lotion ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα. Η απουσία αρώματος και προπυλενογλυκολών εξασφαλίζει την καλή ανοχή του γαλακτώματος ακόμη κι από ευαίσθητα δέρματα.

Τέλος, η λάκα ονύχων Loceryl είναι μία ολοκληρωμένη θεραπεία που καταπολεμά τους μύκητες των νυχιών και προστατεύει από την επανεμφάνισή τους.