ΥΓΕΙΑ

ΕΚΑΒ: Στις 27/6 η καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους

ΕΚΑΒ: Στις 27/6 η καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους

Αναστέλλουν προσωρινά την προγραμματισμένη επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στην Αθήνα, μετά τη δέσμευση του υπουργείου Υγείας, ότι στις 27 Ιουνίου θα υπάρξει πληρωμή μέρους των δεδουλευμένων.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ ενημερώθηκε από το υπουργείο Υγείας, ότι θα καταβληθεί άμεσα στους λογαριασμούς τους, μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται και αφορούν σε εξαιρέσιμα για τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο 2015, αλλά και αποζημιώσεις για εκτός έδρας.

Όπως αναφέρει το Σωματείο σε ανακοίνωσή του: «Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ που διακατέχονται από αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, μετά και από τις εξελίξεις ότι θα πληρωθούν στις 27/6/2015 ένα μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται και τη δέσμευση του υπουργού για την αποδέσμευση των χρημάτων για τη λειτουργία του Οργανισμού και την εξόφληση των εξαιρέσιμων και εκτός έδρας που εκκρεμούν, αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους προσωρινά».

Πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό εάν η ΠΟΠΕΚΑΒ, η οποία εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στη Βόρεια Ελλάδα, θα προχωρήσει τελικά αύριο σε επίσχεση εργασίας, όπως έχει, ήδη, προαναγγείλει, μετά από αυτή την εξέλιξη.

Σχετικές ειδήσεις