ΥΓΕΙΑ

Συνεχίζεται η εκστρατεία του ΚΕΕΛΠΝΟ για τον αντιγριπικό εμβολιασμό

Συνεχίζεται η εκστρατεία του ΚΕΕΛΠΝΟ για τον αντιγριπικό εμβολιασμό

Με δύο επιστημονικές ημερίδες, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και το Πανεπιστημιακό Πανεπιστήμιο Ηρακλείου, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, συνέχισε το ΚΕΕΛΠΝΟ, την εκστρατεία του για την ενίσχυση του αντιγριπικού εμβολιασμού.

Οι ημερίδες πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Στη διάρκειά τους αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με την αναγκαιότητα του εμβολιασμού των επαγγελματιών υγείας έναντι της εποχικής γρίπης και τη διαχείριση περιστατικών γρίπης σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής του ΕΚΠΑ, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, οι διοικητές της 5ης και 7ης ΥΠΕ, Νέστορας Αντωνίου και Ελένη Μαυρομάτη, καθώς και οι διοικητές των δύο πανεπιστημιακών νοσοκομείων, Παναγιώτης Νάνος και Γιάννης Τασσόπουλος.

Ακολούθησαν εισηγήσεις μελών ΔΕΠ από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης, το ΓΝ Βόλου, το ΓΝ Ηρακλείου «Βενιζέλειο-Πανάνειο», καθώς και από επιστημονικό προσωπικό του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Τις ημερίδες συντόνισαν μέλη ΔΕΠ από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης.

Σχετικές ειδήσεις