ΥΓΕΙΑ

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Για πρώτη φορά Ογκολογικό Τμήμα - Επαναλειτουργεί το Νευρολογικό

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Για πρώτη φορά Ογκολογικό Τμήμα - Επαναλειτουργεί το Νευρολογικό

Προσλήψεις νέων γιατρών στο νοσοκομείο.

Επαναλειτούργησε το Νευρολογικό Τμήμα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, μετά την πρόσληψη Επιμελήτριας Β' Νευρολόγου, ενώ άμεσα και για πρώτη φορά στο νοσοκομείο θα λειτουργήσει Ογκολογικό Τμήμα.

Επίσης, ορκίστηκε νέος παιδίατρος που αναλαμβάνει υπηρεσία ενισχύοντας την παιδιατρική κλινική. Ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Φραγκιαδάκης δήλωσε: «Για πρώτη φορά το νοσοκομείο μας αποκτάει ογκολόγο δεδομένου ότι υπογράφτηκε η σχετική υπουργική απόφαση και ως εκ τούτου θα υπάρχει η δυνατότητα όλα τα ογκολογικά περιστατικά να εξυπηρετούνται από το νοσοκομείο Ρεθύμνου και οι ασθενείς να μην αναγκάζονται να μεταβαίνουν στο Ηράκλειο ή στα Χανιά».

Υπουργικές αποφάσεις υπογράφτηκαν επίσης για μία θέση καρδιολόγου και μία θέση ψυχιάτρου που θα ενισχύσουν με την παρουσία τους τις λειτουργίες των αντίστοιχων τμημάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Φραγκιαδάκη, η προσπάθεια του υπουργείου για την πλήρωση θέσεων αναγκαίων για τη ποιοτική και ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου είναι συνεχής και άμεση με αποτέλεσμα το νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού να έχει ανακτήσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας έχοντας αυξήσει τον αριθμό εξυπηρετούμενων πολιτών κατά 10% σε σχέση με το 2016 ενώ αξιοσημείωτη είναι και η εξυπηρέτηση ασθενών από τους όμορους νομούς.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχετικές ειδήσεις