ΥΓΕΙΑ

Επίσκεψη του Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων

Επίσκεψη του Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων

Μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης έστειλε με την επίσκεψή του στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» ο νέος Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, καθηγητής Αντώνιος Κουνάδης.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε τον Καθηγητή Κουνάδη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Καθηγητή Αργύρη Ευστρατιάδη, και τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της Μονάδας.

Ο κύριος Κουνάδης κατά την ιδιαίτερη συνομιλία που είχε με την κυρία Βαρδινογιάννη εξέφρασε τον θαυμασμό του για το έργο που επιτελεί ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ και τη διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο.

Εκείνη, με τη σειρά της, τον ευχαρίστησε θερμά για την πολύτιμη στήριξή του στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τον ενημέρωσε για τα τρέχοντα και τα νέα προγράμματα του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, τον ευχαρίστησε για την στήριξή του η οποία εκφράζει την βαθειά ευαισθησία του απέναντι στα παιδιά, καθώς η επίσκεψή του στο Ογκολογικό Νοσοκομείο ήταν από τις πρώτες του επισκέψεις ως Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών.

Ως αναγνώριση της πολύτιμης στήριξής του, η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών το Βραβείο Εκτίμησης (Solidarity Award) του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και τον προσκάλεσε να τοποθετήσει το αστέρι με το όνομά του στον «Τοίχο των Αστεριών» του Νοσοκομείου.

Τέλος, του ευχήθηκε για άλλη μια φορά καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο που επιτελεί, τόσο στην Ακαδημία Αθηνών, όσο και στο Πολυτεχνείο στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών και στο πλούσιο επιστημονικό του έργο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως εκτός από το υψηλό επιστημονικό του προφίλ, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών υπήρξε Πρωταθλητής Δισκοβολίας (1951-1967), Πανελληνιονίκης και Βαλκανιονίκης, καθώς και ο 5ος Δισκοβόλος στον κόσμο το 1959.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις