ΥΓΕΙΑ

Ολοκληρώνεται η διαδικασία 101 προσλήψεων σε φορείς του υπουργείου Υγείας

Ολοκληρώνεται η διαδικασία 101 προσλήψεων σε φορείς του υπουργείου Υγείας

Η κατανομή για την πλήρωση 101 θέσεων τακτικού προσωπικού Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, με σειρά προτεραιότητας, σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, εκδόθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Οι θέσεις αυτές αποτελούν τμήμα της συνολικής προκήρυξης των 985 μόνιμων νοσηλευτών, παραϊατρικού και υγειονομικού προσωπικού.

Όπως διευκρινίζει το υπουργείο Υγείας, μετά την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 4Κ/2015 (ΦΕΚ 5/15-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση των παραπάνω θέσεων, προχώρησε σε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για το διορισμό του άνωθεν προσωπικού. Όπως προβλέπεται από το νόμο, σε εξαιρετικές περιπτώσεις για την κάλυψη ιδιαίτερης σημασίας επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών, επιτρέπεται η πρόσληψη των προσωρινά διοριστέων υποψηφίων έως ότου εκδοθούν οι οριστικοί πίνακες μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Οι αρμόδιοι φορείς του υπουργείου Υγείας καλούν τους ενδιαφερόμενους να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψής τους και να αναλάβουν υπηρεσία στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Τα προσωρινά αποτελέσματα της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) της Προκήρυξης 4Κ/2015 αναμένονται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η ενίσχυση του ΕΣΥ, προσθέτει το υπουργείο Υγείας, θα συμπληρωθεί με τη δεύτερη δέσμη των 2.440 προσλήψεων που ακολουθεί και αφορά μόνιμες θέσεις όλων των ειδικοτήτων (γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό).

Σχετικές ειδήσεις