ΥΓΕΙΑ

Προνομιακές τιμές σε εξετάσεις μαστού από την Κλινική ΡΕΑ

Προνομιακές τιμές σε εξετάσεις μαστού από την Κλινική ΡΕΑ

Η Κλινική ΡΕΑ, με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, στοχεύοντας στην ενημέρωση του κοινού και την έγκαιρη διάγνωση μαστοπαθειών, προσφέρει προνομιακές τιμές σε όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις που διενεργούνται από το Πρότυπο Κέντρο Μαστού & την Κλινική Μαστού της ΡΕΑ.

Πιο συγκεκριμένα, η ΡΕΑ προσφέρει:

• Ψηφιακή Μαστογραφία: 50€

• Υπερηχογράφημα Μαστών: 30€

• Ελαστογραφία Μαστών: 50€

• Ψηφιακή Μαστογραφία με Τομοσύνθεση: 100€

• Πακέτο Ψηφιακής Μαστογραφίας & Υπερήχου Μαστών: 70€

*Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Νοεμβρίου 2014.

Τηλ για ραντεβού: 210 9495388, 210 9495447

Το Κέντρο Μαστού και η Κλινική Μαστού της ΡΕΑ, στελεχώνονται από έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προσφέροντας ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες που σχετίζονται με το μαστό.

Η Κλινική ΡΕΑ είναι άρτια εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, που επιτρέπουν την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση. Διαθέτει δύο Ψηφιακούς Μαστογράφους υψηλής ανάλυσης και μεγάλης ευκρίνειας, ο ένας εκ των οποίων έχει τη δυνατότητα Τομοσύνθεσης και εξειδικευμένο μηχάνημα Υπερήχων που αξιοποιεί την τελευταίου τύπου μέθοδο Shear Wave Elastography.

Η ΡΕΑ διαθέτει επίσης Ανοικτό Μαγνητικό Τομογράφο, προηγμένης τεχνολογίας, στον οποίο μπορεί να γίνει η εξέταση της Μαγνητικής Μαστογραφίας και είναι ιδανικός για άτομα με κλειστοφοβία καθώς και Τράπεζα Στερεοτακτικής Βιοψίας, με ενσωματωμένο σύστημα καθοδήγησης, προσφέροντας τη δυνατότητα αποφυγής χειρουργικής βιοψίας.

Η Κλινική ΡΕΑ, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, υψηλού επιπέδου με απόλυτη ασφάλεια, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της, τη γυναίκα.
«Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να είναι ιάσιμος. Μέχρι χθες παράλειψη, από σήμερα πρόληψη»!