ΥΓΕΙΑ

Ύμνος στη σοκολάτα; Μα, φυσικά!

Ύμνος στη σοκολάτα; Μα, φυσικά!

Η λατρεία για τη σοκολάτα έχει παλιές και βαθιές ρίζες. Για τους περισσότερους από εμάς είναι μια λιχουδιά που, όταν τη δοκιμάσεις, είναι δύσκολο μετά να της αντισταθείς! Οι περιγραφές της είναι σχεδόν «ποιητικές», αφού αναφέρεται ως μια μεθυστική, ακαταμάχητη γεύση που πλημμυρίζει τις αισθήσεις με πλούσια, βελούδινη γεύση και απίθανα αρώματα.

Από την άλλη πλευρά, τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός –και ειδικά τα μέλη του γυναικείου φύλου- δεν τολμά καν να το σκεφτεί! Με την άνοιξη να κάνει πια έντονη την παρουσία της, η «εντολή» είναι να μην υποκύπτουμε σε… απαγορευμένους καρπούς που απειλούν τη σιλουέτα μας.

Να, όμως, που δεν είναι έτσι! Μακριά από θερμιδογόνες καταχρήσεις αλλά και καταπιεστικές στερήσεις, υπάρχει μια έξυπνη πρόταση ισορροπίας, που συνδυάζει το τερπνό (της σοκολάτας) με το ωφέλιμο (της διατήρησης της σιλουέτας μας)*! Και αυτή δεν είναι άλλη από την ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων της ΓΙΩΤΗΣ, Sweet & Balance: εκτός από τα εκπληκτικά γλυκά που περιλαμβάνει - Mousse, Μιλφέιγ, μαρμελάδες και πολλά άλλα- διαθέτει και τις πιο νόστιμες Σοκολάτες bitter, γάλακτος και γεμιστές, καθώς και απίθανα σοκολατάκια για την τσάντα και το συρτάρι. Κοινός παρονομαστής σε όλα τα παραπάνω είναι ότι δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά φυσικό γλυκαντικό από εκχύλισμα του φυτού Stevia, έχουν φυτικές ίνες, χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο, περιορισμένες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά.

glyko3

Αν λατρεύετε λοιπόν κι εσείς τη σοκολάτα αλλά δεν θέλετε να επιβαρύνεστε με τις θερμίδες της, γνωρίστε σήμερα τις Σοκολάτες Sweet & Balance και μπείτε στο μαγικό κόσμο αυτών που ζουν χωρίς ζάχαρη, αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό!

Για περισσότερα προϊόντα, ιδέες και συνταγές μπείτε στο www.sweetandbalance.gr

*Μπορούν να καταναλωθούν στο πλαίσιο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.