ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 31/8 - 6/9 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Προσπάθησε να χαρείς τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας που ακόμη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα γιατί, από την Πέμπτη, μπαίνει με τη σειρά της στην Παρθένο και, μοιραία, τα πρακτικά θέματα θα σε αποσπούν από τους έρωτες. Ωστόσο, οι ισορροπίες είναι εύκολο να συντηρηθούν, αρκεί να μην παραμελείς το ταίρι σου. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Δίας από το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι θα είναι για μία χρονιά ο φωτοδότης των ερώτων σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στον Σκορπιό, ζώδιο που σχετίζεται με τα κεφάλαιά σου, τις κληρονομικές σου υποθέσεις, τους διακανονισμούς, μπαίνεις στη διαδικασία να εστιαστείς στις δουλειές σου προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου και να συνάψεις επικερδείς συμφωνίες. Από την Τρίτη ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό και διευκολύνει τις συζητήσεις, τις υπογραφές συμβολαίων τις συμφωνίες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Αφροδίτη περνάει το απόγευμα της Πέμπτης στο έκτο ηλιακό μου σπίτι και με εξωθεί στο να προσέξω την υγεία μου, να κάνω μία δίαιτα αποτοξίνωσης ή αδυνατίσματος, να καλλωπιστώ.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr