Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αβραμόπουλος για όλα στη web-tv του Newsbomb.gr

Newsbomb

Προσκεκλημένος της εκπομπής «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Απαντά για τις μετεκλογικές συνεργασίες, την κυβέρνηση εθνικής ενότητας και τη στρατηγική της ΝΔ.

Μπρα ντε φερ με τέσσερις δημοσιογράφους κάνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος στη σημερινή εκπομπή «Αποκαλύπτω» από τη διαδικτυακή τηλεόραση του Newsbomb.gr.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει για το μείζον θέμα της κυβερνησιμότητας, θα αναλύσει τη στρατηγική της ΝΔ μέχρι τις 17 Ιουνίου και δεν θα διστάσει να απαντήσει σε δύσκολες ερωτήσεις, σχετικά με την επόμενη μέρα των εκλογών.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να εξηγήσει γιατί έχει προκληθεί η πόλωση των τελευταίων ημερών, θα αποκαλύψει αν υπάρχουν σκέψεις για μετεκλογικές συνεργασίες και με ειλικρίνεια θα απαντήσει στο μέγα ερώτημα αν η ΝΔ θέτει όρους για συμβιβασμούς που θα επιτρέψουν τη συγκρότηση ισχυρής κυβέρνησης εθνικής ενότητας που θα οδηγήσει στην υπέρβαση της κρίσης.

Τα κυριότερα ερωτήματα των αναγνωστών που θα τεθούν ζωντανά από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης θα απαντηθούν από τον κ. Αβραμόπουλο.

Στο β' μέρος της εκπομπής, έξι πολιτικοί και ειδικοί θα απαντήσουν σε όλα τα σενάρια που αφορούν στην πόλωση των τελευταίων ημερών, στα επεισόδια βίας, στα περιθώρια μετεκλογικών συνεργασιών και στις πιθανότητες πολιτικού συμβιβασμού για να μην οδηγηθεί η Ελλάδα σε πλήρη κατάρρευση.

Καλεσμένοι της αποψινής εκπομπής είναι οι:

Α μέρος

Δημήτρης Αβραμόπουλος, Αντιπρόεδρος ΝΔ

Β μέρος

1) Γιάννης Πανούσης, υποψήφιος Α Αθήνας με την Δημοκρατική Αριστερά

2) Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος Αχαίας ΚΚΕ

3) Γιάννης Κοραχάης, υποψήφιος Αθήνας ΝΔ

4) Νικόλαος Πρωτέκδικος, υποψήφιος Β Αθήνας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

5) Κώστας Λουκέρης, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Οικολόγων Πράσινων

6) Μάρκος Πανέτας, Μέλος ΔΣ ΕΒΕΑ-Αντιπρόεδρος Βιομηχανικού Τμήματος

7) Μάκης Σεριάτος. Διαφημιστής

Συνδέσεις Skype από τα κέντρα των εξελίξεων