Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Τι ζητά η Ελλάδα από τις Βρυξέλλες

Newsbomb

Ο Κ. Χαρδαβέλλας παρουσιάζει την επόμενη ημέρα της χώρας

Σε 10 ημέρες από σήμερα, 28 Ιουνίου, η νέα ελληνική κυβέρνηση θα πάει στις Βρυξέλλες στη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαϊκών κρατών και θα παρουσιάσει το πλαίσιο των αναγκών της Ελλάδας για ένα μνημόνιο πιο φιλικό για τον ελληνικό λαό και για κάποια μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια εξόφλησης του ελληνικού χρέους από τα σημερινά.

Το ερώτημα είναι τι απ' όλα αυτά τα αιτήματα θα δεχθούν οι Βρυξέλλες και κυρίως η τρόικα, που όμως με τις πρώτες δηλώσεις μετά τις εκλογές της Λαγκάρντ, της Μέρκελ, του Ολάντ και του Μπαρόζο, δείχνουν να βλέπουν θετικά τα ελληνικά αιτήματα μετά την αίσια γι αυτούς έκβαση των εκλογών.

Θα μας δώσουν και πότε τα χρήματα για την λειτουργία της χώρας καθώς 15 Ιουλίου τελειώνουν τα κρατικά διαθέσιμα; Θα επιμηκύνουν και πόσο την εξόφληση του ελληνικού χρέους; Θα δείξει και πόσο ευελιξία η τρόικα στα ελληνικά προβλήματα που μεγάλωσαν με την παρατεταμένη εκλογική περίοδο, τώρα που οι εκπρόσωποί της φθάνουν στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα για τις πρώτες επαφές τους με την ελληνική κυβέρνηση.

Αυτά τα κρίσιμα θέματα θα συζητηθούν απόψε το βράδυ στις 9 στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» του newsbomb με τον Κ. Χαρδαβέλλα και την παρουσία εκπροσώπων απ' όλα τα κόμματα.

Παράλληλα, αναλυτές και δημοσκόποι θα φωτίσουν τα μυστικά των εκλογών της Κυριακής, για να διαπιστώσει το κοινό πώς ψήφισαν οι Έλληνες.

Σ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα είναι σε διαρκή επαφή με τους τηλεθεατές της εκπομπής για να μεταφέρει ερωτήματα και παρατηρήσεις τους στο στούντιο.

Καλεσμένοι της σημερινής εκπομπής είναι οι:

Θανάσης Πλεύρης, στέλεχος ΝΔ – πρώην βουλευτής
Κωνσταντίνος Βρεττός, στέλεχος ΠΑΣΟΚ – πρώην βουλευτής
Ιωάννης Σταθάς, βουλευτής Βοιωτίας ΣΥΡΙΖΑ
Ευγενία Αρβανίτη –Πρεβεζάνου, στέλεχος Ανεξάρτητοι Έλληνες - πρώην βουλευτής
Μενέλαος Τασιόπουλος, δημοσιογράφος
Ζαχαρίας Λουδάρος, Γενικός Δ/ντής Spin Communications
Μάκης Σεριάτος, διαφημιστής