Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Χαμός στη Formula 1! Χάμιλτον σε Φέτελ: Ξεφτιλίστηκες, αν είσαι άνδρας έλα εκτός αγώνα

Newsbomb

«Πόλεμος» άνευ προηγουμένου έχει ξεσπάσει στη Formula 1 μετά το γκραν πρι του Μπακού.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τράκαρε επίτηδες τον Λιούις Χάμιλτον, εκνευρισμένος – όπως δήλωσε – από τα συνεχή φρένα που πατούσε.

Τα πλάνα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, είναι χαρακτηριστικά και αποκαλύπτουν τον τσακωμό των δύο κορυφαίων πιλότων.

Μετά τον αγώνα ο Χάμιλτον ξέσπασε μπροστά στις κάμερες υποστηρίζοντας πως ήταν ντροπή αυτό που έκανε ο Φέτελ χρησιμοποιώντας μάλιστα βαριές κουβέντες εναντίον του Γερμανού.

«Ήταν ντροπιαστική η οδήγησή του και η κίνηση που έκανε αντιαθλητική. Έλεγχα τον ρυθμό, όπως κάνω πάντα πριν τις επανεκκινήσεις, όπου και μειώνω ταχύτητα πάντα στο ίδιο σημείο. Προφανώς κοιμόταν και μετά ήρθε και με χτύπησε επίτηδες, στριμώχνοντάς με. Ξεφτιλίστηκε. Αν θέλει να αποδείξει πως είναι άντρας, μπορούμε να το κάνουμε εκτός αγώνα, πρόσωπο με πρόσωπο. Το να οδηγείς έτσι μπορεί να είναι επικίνδυνο για τους άλλους οδηγούς. Ευτυχώς, πηγαίναμε αργά, γιατί αν κινούμασταν με μεγαλύτερη ταχύτητα θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πολύ χειρότερα. Φαντάζεστε τα παιδιά που έβλεπαν τον αγώνα σήμερα να παρατήρησαν αυτή την συμπεριφορά ενός 4 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή; Αυτό τα λέει όλα», είπε ο Χάμιλτον εμφανώς εκνευρισμένος.

Από την πλευρά του, ο Φέτελ σημείωσε: «Δεν μου άρεσε που ''έπαιζε'' με τα φρένα του. Ήθελα να εκφράσω τον εκνευρισμό μου, σήκωσα το χέρι μου και τον χτύπησα, αλλά δεν το έκανα ηθελημένα. Έτσι, χτύπησα το ρύγχος μου και είχε κι αυτός μια μικρή ζημιά. Το έχει ξανακάνει πριν από δυο χρόνια στην Κίνα σε μια αντίστοιχη επανεκκίνηση. Δεν είναι αυτός ο τρόπος για να συμπεριφέρεσαι».

Όπως είναι φυσικό, η κόντρα μεταξύ των δύο πιλότων της F1 μεταφέρθηκε στα social media, με τους οπαδούς της Ferrari και της Mercedes να αλληλοκατηγορούνται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΚΑΙ ΦΕΤΕΛ: