Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στο βουνό: Αρκούδα κυνηγά ανυποψίαστη γυναίκα! (video)

Newsbomb

Την ανάσα σε ολόκληρο το διαδίκτυο έκοψε μια snowboarder η οποία κατέγραψε την καταδίωξή της από μία… αρκούδα χωρίς να το γνωρίζει!

Η Kelly Murphy από το Σύδνεϋ βρέθηκε για διασκέδαση στις Ιαπωνικές Άλπεις και συγκεκριμένα στο πάρκο «Hakuba 47 Winter Sports», αποφασίζοντας να απαθανατίσει μια κατάβασή της τραγουδώντας Ριάνα!

Δεν γνώριζε ωστόσο ότι αυτή μπορεί να ήταν και η… τελευταία της, αφού μια τεράστια αρκούδα την κυνηγούσε σε όλη τη διαδρομή.

Ίσως πάντως και να μην είχε διατηρήσει την ψυχραιμία της αν αντιλαμβάνονταν την τρομακτική παρουσία του γιγάντιου και προφανώς πεινασμένου θηλαστικού!

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι με κυνηγούσε μια αρκούδα μέχρι που είδα το βίντεο και φρίκαρα. Ευτυχώς που κάνω snowboarding από παιδί και δεν έπεσα. Ο φίλος μου με παρότρυνε να το ανεβάσω στο διαδίκτυο», εκμυστηρεύτηκε η 19χρονη Αυστραλή, η οποία ενημέρωσε τους υπεύθυνους του θερέτρου, ωστόσο δεν είναι σίγουρη αν κατάλαβαν τι τους είπε αφού δεν μιλούσαν αγγλικά!

Κάποιοι πάντως υποστηρίζουν πως πρόκειται για ψεύτικο και επεξεργασμένο βίντεο, καθώς δεν πιστεύουν πως η αρκούδα όχι μόνο δεν κατάφερε να φθάσει το υποψήφιο γεύμα της, αλλά και ότι κάποια στιγμή σήκωσε, λευκή σαν το χιόνι, πετσέτα, εγκαταλείποντας το κυνήγι.

Όπως και να έχει πάντως, η παρουσία αρκούδων στα 5.000 μέτρα, υψόμετρο όπου βρίσκεται η συγκεκριμένη πίστα του Hakuba 47, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη…

Η Hakuba, πόλη στις Ιαπωνικές Άλπεις, λίγο έξω από το Ναγκάνο, ήταν ο οικοδεσπότης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1998, ενώ στην περιοχή έχουν καταγραφεί αρκετές επιθέσεις ασιατικών μαύρων αρκούδων (πιάνουν ταχύτητα 35mph) σε ανθρώπους.