Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ταύρος σκοτώνει γυναίκα μπροστά στον άντρα και το παιδί της

Newsbomb

Και ενώ το αίμα του 29χρονου ταυρομάχου Βίκτορ Μπάριο είναι ακόμα νωπό αρένα της Teruel στην Αραγονία, ένας ακόμα θάνατος από κέρατα ταύρου συγκλονίζει την Ισπανία.

Η 47χρονη Sofia Lopez Gonzalez τραυματίστηκε θανάσιμα μπροστά στον άντρα και σε ένα από τα παιδιά της, καθώς δεν κατέφερε να ξεφύγει από το μένος του επιβλητικού θηρίου που αφέθηκε ελεύθερο, όπως επιβάλλει το έθιμο, στους δρόμους της Moratalla, στη Μούρθια της νοτιοανατολικής Ισπανίας, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Cristo del Rayo.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο όπου θα άφηναν τον ταύρο, ενώ ακουμπούσε πάνω σε μια καγκελόπορτα. Όταν τον είδε να κατευθύνεται προς το μέρος της προσπάθησε να τρέξει, όμως το σακίδιό της πιάστηκε στα κάγκελα και ακινητοποιήθηκε…

Άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε άμεσα, λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό στην κοιλιά της.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο σύζυγος και ένα από τα δύο της παιδιά της (ηλικίας 15 και 9 ετών), έγιναν μάρτυρες του μοιραίου τραυματισμού της, επιτείνει την αίσθηση της τραγωδίας.

Όπως ανακοινώθηκε, κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στην πόλη της Μορατάγια, όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι αυτός ήταν ο τρίτος – και πρώτος γυναίκας – θάνατος από ταύρο φέτος στην Ισπανία. Πέρσι 12 άτομα είχαν χάσει συνολικά τη ζωή τους.