Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμιο σοκ: Βίντεο ντοκουμέντο από σατανιστική τελετή ανθρωποθυσίας στο Cern!

Newsbomb

Σάλο και αναστάτωση στη διεθνή επιστημονική κοινότητα, και όχι μόνο, έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρου του διαδικτύου και απαθανατίζει τελετή ανθρωποθυσίας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών (Cern) στη Γενεύη.

Σε μία από τις πλατείες των εγκαταστάσεων, αρκετοί (τουλάχιστον οκτώ) μαυροντυμένοι άνδρες με κάπες έχουν σχηματίσει κύκλο γύρω από μία γυναίκα ντυμένη στα λευκά, η οποία στη συνέχεια φέρεται να θυσιάζεται με μαχαίρι αφού γονατίσει στο έδαφος.

cern7

Τότε είναι που το βίντεο σταματά χωρίς να αποκαλύψει τη συνέχεια, έχοντας προλάβει ωστόσο να εγείρει ερωτήματα (όπως για τα θέματα ασφαλείας) και φυσικά ανατριχίλα.

Στο βάθος δε, ένας άνδρας που φορά επίσης μανδύα και βιντεοσκοπεί τη «θυσία» ακούγεται να φωνάζει δυνατά αντικρίζοντας το τρομακτικό θέαμα.

Η «τελετή» φαίνεται μάλιστα να έχει πραγματοποιηθεί μπροστά σε ένα άγαλμα που αναπαριστά την ινδική θεότητα Σίβα.

cern2

Και μπορεί οι υπεύθυνοι του οργανισμού να επιμένουν ότι πρόκειται για πλάκα κάποιων εκ των επιστημόνων (με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ) που επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του οργανισμού, παραδέχθηκαν ωστόσο ότι έγινε χωρίς την άδειά τους.

«Το Cern δεν συμφωνεί με αυτού του είδους τα βίντεο (spoof) που μπορούν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις για την επιστημονική φύση των εργασιών μας εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά στο γαλλικό πρακτορείο εκπρόσωπος του οργανισμού, σημειώνοντας πως πιθανότατα, όσοι πήραν μέρος στο τελετουργικό, διέθεταν ταυτότητες που τους επιτρέπουν να κινούνται όπου και όποτε θέλουν στις εγκαταστάσεις.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στις εγκαταστάσεις αυτές φιλοξενείται ο μεγαλύτερος και πιο ισχυρός επιταχυντής σωματιδίων του κόσμου, γνωστός και ως «Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων». Τέθηκε σε λειτουργία στις 10 Σεπτεμβρίου του 2008, ενώ για την κατασκευή του εργάστηκαν, για περισσότερο από μια δεκαετία, πάνω από 10.000 επιστήμονες και μηχανικοί από 100 και πλέον διαφορετικές χώρες...