Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο βίντεο: Μπήκε μέσα σε κατάστημα και έσπασε όλα τα iPhone που βρήκε μπροστά του!

Newsbomb

Στον παράδεισο της τεχνολογίας, πολύ νωρίτερα από την ώρα τους, σοκάροντας και θυμίζοντας στο πένθος όσους ονειρεύονται να κάνουν δικό τους ένα από αυτά, έστειλε ένας εξοργισμένος Γάλλος iPhones, iPads, iMac και ό,τι άλλο προϊόν της Apple βρήκε μπροστά του!

Ο βάνδαλος (ταύρος) δεν δίστασε να εισβάλει σε γαλλικό πολυκατάστημα (υαλοπωλείο) σπάζοντας ό,τι «με μήλο» βρεθεί στο διάβα του.

Περιπλανήθηκε μάλιστα ανενόχλητος για πολλή ώρα, μέχρι να τον πάρει χαμπάρι ένας φρουρός ασφαλείας. Ήταν μάλιστα ιδιαίτερα φιλικός μαζί του, αφού ο εισβολέας, αφού έκανε το κομμάτι του, έφυγε από την πόρτα σαν κύριος!

Το απίστευτο βίντεο πέρασε στην ιντερνετική αιωνιότητα μέσω των social media την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο παραμένει ασαφές αν ο Γάλλος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη.

Άλλα βίντεο πάντως τον δείχνουν να συνομιλεί σε έντονο ύφος με άνδρες της ασφάλειας του εμπορικού, ενώ σύμφωνα με τοπικά Μέσα, φέρεται να εξέφρασε με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του για το κακό σέρβις της εταιρείας σε πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη συσκευή του..