Αυτό είναι το συγκλονιστικό βίντεο της δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ναμ

Video 1

Καρέ-καρέ η δολοφονία

Βίντεο το οποίο φέρεται να καταγράφει τη στιγμή της θανάσιμης επίθεσης κατά του ετεροθαλή αδελφού του ανώτατου ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, δόθηκε στη δημοσιότητα, την ίδια στιγμή που κλιμακώνονται οι εντάσεις μεταξύ της Πιονγιάνγκ και της Κουάλα Λουμπούρ σχετικά με τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ.

Το χαμηλής ποιότητας βίντεο από κάμερα στο εσωτερικό του αεροδρομίου δείχνει υποτίθεται ότι την επίθεση στον Κιμ Γιονγκ Ναμ στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ στις 13 Φεβρουαρίου. Μια γυναίκα που φορά λευκό πουκάμισο και μπλε φούστα φαίνεται να πλησιάζει έναν άνδρα από πίσω και αρπάζοντας το πρόσωπό του, τον ψεκάζει με κάποια ουσία, πιθανώς δηλητήριο ταχείας δράσης.

 

Σύμφωνα με το σχολιασμό της ιστοσελίδας Russia Today πρόκειται για τη γυναίκα από την Ινδονησία που έχει ήδη αναγνωριστεί ως η Σίτι Αισά και η οποία έχει συλληφθεί από τις τοπικές δυνάμεις ασφαλείας.

Ο άνδρας στη συνέχεια φαίνεται πλησιάζει την ασφάλεια του αεροδρομίου ζητώντας βοήθεια ενώ στη συνέχεια εμφανίζονται μέλη του προσωπικού ασφαλείας να συνοδεύουν τον άνδρα σε ειδικό χώρο.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Κιμ Γιονγκ Ναμ πέθανε καθ 'οδόν προς το νοσοκομείο.

Τουλάχιστον τρεις από τους τέσσερις ύποπτους απέδρασαν αεροπορικώς στο Ντουμπάι

Τουλάχιστον τρεις από τους ύποπτους Βορειοκορεάτες, που καταζητούνται για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ, του ετεροθαλή αδελφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, φέρονται να πέταξαν από την Τζακάρτα στο Ντουμπάι, το βράδυ της ημέρας που διαπράχθηκε η δολοφονία, σύμφωνα με αξιωματούχο των αρμόδιων υπηρεσιών ελέγχου στην Ινδονησία.

Τα ονόματα των τριών υπόπτων έχουν γνωστοποιηθεί, ενώ δεν έχει δημοσιοποιηθεί το όνομα του τέταρτου υπόπτου.