Σάλος! «Τσάκωσαν» πασίγνωστο ηθοποιό να κάνει σεξ μέσα σε τρένο! (vid)

Σάλος! «Τσάκωσαν» πασίγνωστο ηθοποιό να κάνει σεξ μέσα σε τρένο! (vid)

Το γύρο του κόσμου κάνει η «πικάντικη» ιστορία που εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

Σε μία αποκάλυψη που ήδη έχει αρχίσει να συζητιέται προχώρησε ο Bryan Cranston, γνωστός από το Breaking Bad ως Walter White.

Ο 61χρονος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στον Conan O Brien την περασμένη Πέμπτη. Εκεί εξιστόρησε μια άβολη γι αυτόν στιγμή που έζησε μαζί με τη γυναίκα του στο ταξίδι του μέλιτος το 1989.

actor

Τι ήταν αυτό που προκάλεσε σάλο; Ο Bryan Cranston ανέφερε πως θα ταξίδευε με τρένο από την Ελβετία στην Ιταλία. Ωστόσο, πριν από την επιβίβαση, ο ταξιδιωτικός τους πράκτορας τους αποκάλυψε ένα μεγάλο μυστικό. Πως το τρένο θα περνούσε μέσα από μια σήραγγα για περίπου 50 λεπτά. Η παράδοση θέλει τους νεόνυμφους να «εκμεταλλεύονται» αυτό το χρόνο στο σκοτάδι!

«Γύρισα και είπα στη γυναίκα μου πως αυτό θα το κάνουμε, σίγουρα», είπε ο Bryan Cranston.

Ο ηθοποιός περιέγραψε πως το τρένο μετέφερε τα αμάξια των επιβατών και όλοι καθόταν στα οχήματα τους, οπότε ήταν περιτριγυρισμένοι από οικογένειες.

«Ήταν τόσο σκοτεινά. Δεν μπορούσα να δω ούτε το χέρι μου. Ο πράκτορας είχε δίκιο. Όμως λίγο μετά άρχισα να ξεχωρίζω τα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας μου. Απόρησα, υπέθεσα πως απλά τα μάτια μου συνήθισαν στο σκοτάδι. Όμως έκανα λάθος. Αντιλήφθηκα πως ήταν το φως της ημέρας και εμείς ήμασταν γυμνοί μέσα στο αμάξι με οικογένειες τριγύρω μας. Κάποια παιδάκια γέλαγαν ενώ η γιαγιά τους φώναζε ''όχι, όχι μην κοιτάτε''» είπε συγκεκριμένα, ο Bryan Cranston.

Video 1

Σάλος με την αποκάλυψη πασίγνωστου ηθοποιού