Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Φοιτήτρια στο Χάρβαρντ η Μάλια Ομπάμα!

Newsbomb

Η Μάλια προσπάθησε να φερθεί όπως θα έκανε η οποιαδήποτε πρωτοετής, αλλά τα κεφάλια έστρεφαν και τα μάτια καρφώνονταν πάνω της.

Φοιτήτρια στο Χάρβαρντ είναι πλέον η Μάλια Ομπάμα, και συμφοιτητές και συμφοιτήτριες τρελάθηκαν από χαρά, καθώς ήλπιζαν να δουν τους διάσημους γονείς της, τη Μισέλ και τον Μπαράκ. Όπως και έγινε, αφού Μπαράκ και Μισέκ συνόδευσαν την κόρη τους στο Πανεπιστήμιο στην «πρώτη της ημέρα»!

ΟΜΠΑΜΑ

Το Twitter πήρε φωτιά. Οι χρήστες μέσα από όσα έγραψαν, έδειχναν πόσο τρελοί από χαρά ήταν που είδαντην κόρη του πρώην Προέδρου της Αμερικής, να περπατά δίπλα τους!

«Ο ξάδελφος μου πηγαίνει στο Χάρβαρντ και είδε τον @BarackObama & @MichelleObama, την ημέρα έναρξης. #Ilovethem» τουίταρε η @_farheezy, μαζί με φωτογραφίες του τέως προεδρικού ζεύγους. Ένας κόκκινος κύκλος γύρω από την Μισέλ και τον Μπαράκ, με τη λεζάντα «oh hey Obama».

Ένας άλλος χρήστης του Twitter, με το όνομα «Robin Daggers», τράβηξε και πόσταρε μια φωτογραφία της Μάλια (η φωτογραφία μοιάζει να τραβήχτηκε από κάποιον μέσα σε αυτοκίνητο, παρκαρισμένο εκεί κοντά). «Ο αδελφός μου κι η Μάλια πρόκειται να γίνουν κολλητάρια... καθώς ο μπαμπάς μου την κυνηγάει» τουίταρε ο Daggers. Ο μόνος που δεν χάρηκε ήταν ο Steve Annear, ο ρεπόρτερ της «Boston Globe». Πλησίασε τη Μάλια, αλλά αυτή αρνήθηκε να κάνει το οποιαδήποτε σχόλιο. Ευγενικά, του έσφιξε το χέρι.