Φρίκη: 17χρονη δέχθηκε τρεις σεξουαλικές επιθέσεις μέσα σε μία ώρα – Βίντεο - σοκ

Φρίκη: 17χρονη δέχθηκε τρεις σεξουαλικές επιθέσεις μέσα σε μία ώρα – Βίντεο - σοκ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έναν αληθινό εφιάλτη έζησε μία 17χρονη, η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης και μάλιστα, τρεις φορές μέσα σε μία ώρα. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ανατολικό Λονδίνο, στις 29 Σεπτεμβρίου, όταν η ανήλικη γυρνούσε στο σπίτι της έπειτα από νυχτερινή έξοδο με φίλους της.

Η πρώτη επίθεση φαίνεται να έγινε στην οδό Cambridge Heath. Ένας άνδρας που φορούσε μαύρα ρούχα, φαίνεται από κάμερα ασφαλείας να αρπάζει την 17χρονη. Κοντά στο σημείο όπου έγινε η επίθεση βρέθηκαν κομμάτια από το μπλουζάκι της ανήλικης, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun. 

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας συλλαμβάνουν την ανήλικη να σκοντάφτει στη Mint Street. Την ακολουθούσε ένας άνδρας με γένια σε αγωνιστικό ποδήλατο. Την ακολούθησε κατά μήκος της Mint Street, στην Three Colts Lane και προς τον σταθμό Bethnal Green OVerground.

Η επόμενη κάμερα τη συλλαμβάνει ενώ ο άντρας την έχει φτάσει στην Corfield Street. Λίγο αργότερα φαίνεται ο άνδρας να απομακρύνεται από την περιοχή. Η 17χρονη, που τα ρούχα της είναι μισοσκισμένα, καταγράφεται από την κάμερα λίγο αργότερα και προχωρά προς την Corfield Street. Λίγα λεπτά αργότερα, στις 12:45, οι ερευνητές πιστεύουν ότι δέχτηκε τρίτη επίθεση, πιθανότατα με τη συμμετοχή δύο ή τριών ανδρών.

«Είναι μια φοβερή πολλαπλή σεξουαλική επίθεση σε μια νέα γυναίκα που απλά γυρνούσε σπίτι από μια βραδινή έξοδο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που παρενέβησαν για να τη βοηθήσουν και ενδεχομένως εμπόδισαν να συνεχιστεί το μαρτύριό της ακόμα περισσότερο. Πιστεύουμε ότι δύο από τις τρεις ήταν πολύ σοβαρές σεξουαλικές επιθέσεις και είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τους δράστες των τρομακτικών αυτών εγκλημάτων», τόνισε η επιθεωρητής Suzanne Jordan.

PHOTO GALLERY