Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό βίντεο: Προσγείωση σαν «φτερό στον άνεμο» με ανέμους 110 χλμ την ώρα

Newsbomb

Τον «Χάρο με τα μάτια τους» είδαν περίπου 70 επιβάτες μίας πτήσης από τη νήσο Σιλτ, στην προσπάθεια τους να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ στηΓερμανία, τη στιγμή που στην περιοχή έπνεαν άνεμοι με ταχύτητα περίπου 110 χιλιομέτρων την ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής εννέα νεκρούς έχει αφήσει πίσω της η σφοδρή καταιγίδα «Φρειδερίκη» που πλήττει τη Βόρεια Ευρώπη, εκ των οποίων οι έξι στη Γερμανία.

Η «Φρειδερίκη», που στη Γαλλία και στο Βέλγιο αποκαλείται «Ντέιβιντ», κατευθύνεται προς την ανατολική Γερμανία με ανέμους που πνέουν με ταχύτητα μεγαλύτερη των 130 χιλιομέτρων της ώρα, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία.

Στη Θουριγγία οι ισχυροί άνεμοι σάρωσαν τη στέγη ενός σχολείου, μέσα στο οποίο βρίσκονταν μαθητές, χωρίς να υπάρξουν θύματα.

Στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ αναβλήθηκαν πολλές πτήσεις το πρωί. Τα δρομολόγια επαναλήφθηκαν το απόγευμα, ωστόσο ο αέρας παρέσυρε τις λαμαρίνες στη στέγη ενός τερματικού σταθμού και οι αρμόδιοι αναγκάστηκαν να κλείσουν δύο αίθουσες αναχωρήσεων. Συνολικά ακυρώθηκαν 320 πτήσεις.

Πολλές πτήσεις ακυρώθηκαν και στα αεροδρόμια του Ντίσελντορφ και του Μονάχου στη Γερμανία.