Οπαδός χούφτωσε ρεπόρτερ on air - Δείτε την αντίδρασή της (vid)

Video 1

Οπαδός χούφτωσε ρεπόρτερ on air - Δείτε την αντίδραση της

Η όμορφη δημοσιογράφος, Μαρία Φερνάντα Μόρα κάλυπτε έναν αγώνα έξω από το γήπεδο Γουαδαλαχάρα του Μεξικού, όπου η τοπική ομάδα εκεί είχε νικήσει το Τορόντο.

Κι ενώ η δημοσιογράφος μιλούσε στην κάμερα, οπαδοί της ομάδας την περιτριγύρισαν φωνάζοντας συνθήματα της ομάδας τους. Η ίδια συνέχισε το ρεπορτάζ και λίγο πριν ολοκληρώσει, ένας οπαδός έβαλε το χέρι της στα οπίσθιά της με αποτέλεσμα να ορμήξει στον οπαδό, χτυπώντας τον με το μικρόφωνο.

Ο ίδιος σαστισμένος, καθώς δεν περίμενε να αντιδράσει η δημοσιογράφος on air έκανε ένα βήμα πίσω, την κοίταξε αμήχανος και εξαφανίστηκε

Το ρεπορτάζ δεν συνεχίστηκε καθώς εν συνεχεία η ρεπόρτερ βγήκε από το πλάνο. Αργότερα ανέφερε σε σχετική ανάρτησή της:

«Αυτό που μου συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, συμβαίνει σε χιλιάδες γυναίκες κάθε μέρα στους δημόσιους χώρους. Η διαφορά είναι πως μου συνέβη κατά την διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης κι έτσι αποφάσισα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Η αντίδρασή μου ήταν αυτή που έκανε το γεγονός viral. Στην αρχή σκέφτηκα πως είναι ένα απλό σπρώξιμο από τους οπαδούς που βρίσκονταν από πίσω μου και πανηγύριζαν. Ωστόσο αυτός ο άνδρας έβαλε το χέρι ανάμεσα στους γλουτούς μου δύο φορές κι έτσι αποφάσισα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και δεν το μετανιώνω καθόλου», έγραψε η ίδια στο Τwitter

PHOTO GALLERY