Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο ΣΟΚ: Έβγαλε όπλο για να ληστέψει παιδάκια και σκοτώθηκε από πυρά… μαμάς

Newsbomb

Με τη ζωή του πλήρωσε την απόπειρά του να ληστέψει μητέρες και μαθητές ένας 21χρονος ένοπλος στη Βραζιλία.

Και αυτό γιατί δεν υπολόγισε πως ανάμεσα στις μαμάδες που έπαιρναν τα παιδιά τους από ιδιωτικό σχολείο στο Σάο Πάολο θα βρίσκονταν και μια αστυνομικός που όχι μόνο αποδείχθηκε ατρόμητη, αλλά οπλοφορούσε κιόλας!

Το όλο περιστατικό κατέγραψε μάλιστα κάμερα ασφαλείας, επιτείνοντας την αίσθηση του σοκαριστικού.

Ο 21χρονος Elivelton Neves Moreira δεν δίστασε να βγάλει όπλο μπροστά στα έντρομα μάτια παιδιών που περίμεναν έξω από το ιδιωτικό σχολείο Ferreira Master School όπου φιλοξενούσε πάρτι για τη γιορτή της μητέρας, προκειμένου να ληστέψει τις μαμάδες τους. Μια από αυτές ωστόσο ήταν και η 42χρονη Κάτια ντα Σίλβα Σάστρε, μια αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, η οποία είχε πάει να πάει την κόρη της μετά το μάθημα. Βασική λεπτομέρεια; Έτυχε να έχει μαζί της και το όπλο της, το οποίο δεν φοβήθηκε να χρησιμοποιήσει.

Λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο αδίστακτος κακοποιός έβγαλε το όπλο απειλώντας τις γυναικόπαιδα, η 42χρονη Κάτια ντα Σίλβα Σάστρε πήρε το νόμο στα χέρια της. Για την ακρίβεια, το όπλο της και πυροβόλησε τον Moreira τρεις φορές, ο οποίος έπεσε στο έδαφος, πιάνοντας το στήθος του.

«Δεν ήξερα αν θα πυροβολήσει τα παιδιά ή τις μητέρες ή τον φύλακα στην πύλη του σχολείου. Σκεφτόμουν μόνο να υπερασπιστώ τη ζωή των παιδιών, των μαμάδων, της κόρης μου και τη δική μου. Έπρεπε να ενεργήσω γρήγορα για να τον εμποδίσω να βλάψει κάποιον. Είναι ευχάριστο να βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος για να σώσεις ζωές», τόνισε η ατρόμητη μαμά.

Και μπορεί λίγες ώρες αργότερα ο επίδοξος ληστής να υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον κυβερνήτη του Σάο Πάολο να τιμήσει τη σύζυγο υπολοχαγού της αστυνομίας για τη θαρραλέα πράξη της.

Συγκεκριμένα, η 42χρονη αστυνομικός, μητέρα δύο κοριτσιών, ηλικίας 7 και 2 ετών, δέχτηκε τους επαίνους του κυβερνήτη για τον ηρωισμό που επέδειξε σε μια τελετή προς τιμήν της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.