Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Όταν ο Τραμπ «ξενάγησε» τον Κιμ στο θωρακισμένο «κτήνος» του (video)

Newsbomb

Εξαιρετικό ήταν το κλίμα ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν στην ιστορική συνάντηση της Σιγκαπούρης.

Κάτι που επιβεβαίωσε και η κίνηση του Αμερικανού προέδρου να κάνει επίδειξη της θωρακισμένης λιμουζίνας του στον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του γεύματος των δύο αντιπροσωπειών και πριν από την υπογραφή της ιστορικής συμφωνίας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ οδήγησε τον Κιμ στη θωρακισμένη λιμουζίνα του γνωστή και ως «Το Κτήνος» (The Beast).

Ένας άνδρας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ άνοιξε την πόρτα στον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει για λίγα δευτερόλεπτα το εσωτερικό του πολυτελούς και θωρακισμένου οχήματος.

Ο Κιμ μάλιστα χαμογέλασε βλέποντας το εσωτερικό της αξίας 1,6 εκατ. δολαρίων λιμουζίνας που είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να αντέχει ακόμα και στρατιωτικού τύπου ή χημική επίθεση.

Είναι γνωστό άλλωστε πως και ο πρόεδρος της Βόρειας Κορέας είναι λάτρης της δυτικής πολυτέλειας από τα χρόνια της παραμονής του στην Ελβετία, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι, σύμφωνα με την Washington Post, ο Κιμ είναι κάτοχος μιας Mercedes Benz S600 που διαθέτει μέχρι και φορητή… τουαλέτα! Ο λόγος; Δείτε τον ΕΔΩ!

Και διαβάσετε περισσότερα ΕΔΩ για το «κτήνος» του Τραμπ.