Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο ΣΟΚ από φρικτό τροχαίο: Οδηγός φορτηγού εκτοξεύεται στο αντίθετο ρεύμα

Newsbomb

Το τρομακτικό τροχαίο ενός φορτηγατζή, ο οποίος έχασε τη ζωή του, αφού εκτοξεύτηκε από την καμπίνα του, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε δρόμο της Ταϊλάνδης.

Ο 39χρονος Yuttapong Hawilee, πιστεύεται ότι αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του, να βρεθεί στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Από τη σύγκρουση εκσφενδονίστηκε μάλιστα έξω από το φορτηγό, καθώς δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.

«Ξέρουμε ότι η καμπίνα του φορτηγού συγκρούστηκε πάνω στο διαχωριστικό φράγμα, αλλά τώρα πρέπει να βρούμε τι προκάλεσε αυτό το ατύχημα. Από την προκαταρκτική έρευνα πιστεύουμε ότι ο οδηγός κοιμήθηκε ενώ οδηγούσε ή προσπάθησε να προσπεράσει κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Επίσης, πιστεύουμε ότι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας», ανέφερε αστυνομικός που ερευνά το δυστύχημα, ενημερώνοντας επίσης πως ο οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε.