Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Φοβάται για τη ζωή του ο Ερντογάν: Έδωσε προεκλογική «φιέστα τρόμου» με δεκάδες ελεύθερους σκοπευτές

Newsbomb

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που διεκδικεί μια νέα θητεία με ενισχυμένες εξουσίες, και ο κυριότερος αντίπαλός του, ο Μουχαρέμ Ιντζέ που ενσαρκώνει τις ελπίδες της αντιπολίτευσης, ολοκλήρωσαν την προεκλογική εκστρατεία τους, μία ημέρα πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές και προεδρικέςεκλογές, οργανώνοντας τεράστιες συγκεντρώσεις στηνΚωνσταντινούπολη.

Ανησυχώντας αναμφίβολα για το γεγονός ότι η Κωνσταντινούπολη είχε ψηφίσει «όχι» στο δημοψήφισμα για την ενίσχυση των προεδρικών εξουσιών –γεγονός που αποδεικνύει ότι η πόλη είναι «εχθρική» για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν- ο «Σουλτάνος» αναγκάστηκε να πολλαπλασιάσει τις τελευταίες ημέρες τις εμφανίσεις του εκεί, αντίστοιχα όμως και τα μέτρα ασφαλείας φοβούμενος για τη ζωή του. Ολοκλήρωσε σήμερα την προεκλογική εκστρατεία του εκφωνώντας τουλάχιστον πέντε ομιλίες σε διαφορετικές συνοικίες.

Δεκάδες ελεύθεροι σκοπευτές με το δάχτυλο –κυριολεκτικά- στη σκανδάλη είχαν ακροβολιστεί στις ταράτσες των κτηρίων γύρω από τις πέντε διαφορετικές συνοικίες της Κωνσταντινούπολης στις οποίες εκφώνησε προεκλογικές ομιλίες, δείχνοντας ότι μάλλον ο Ερντογάν δεν είναι και τόσο αγαπητός στο λαό όσο θέλει να λέει…