Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Απάνθρωπο: Πλήθος στην Κίνα ενθάρρυνει κοπέλα που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά να αυτοκτονήσει (vid)

Newsbomb

Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η αυτοκτονία μιας 19χρονης από την Κίνα, η οποία έπασχε από κατάθλιψη, μετά από σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από ένα δάσκαλό της.

Και πώς όχι όταν το συγκεντρωμένο πλήθος προέτρεψε την άτυχη κοπέλα να πηδήξει στο κενό από τον όγδοο όροφο ενός κτιρίου στην επαρχία Γκάνσου, επιτείνοντας την αίσθηση της τραγωδίας.

Πολλοί μάλιστα από τους μάρτυρες των τελευταίων στιγμών της ζωής της Κινέζας, δεν δίστασαν να χειροκροτήσουν και να γελάσουν μετά τη μοιραία πτώση που της στοίχισε τη ζωή…

Η αστυνομία διερευνά πάντως το γεγονός, ενώ έχει προχωρήσει και σε κάποιες συλλήψεις παρευρισκομένων, οι οποίοι όχι μόνο ώθησαν τη 19χρονη στην αυτοκτονία, αλλά εμπόδισαν και τις σωστικές Αρχές να παρρέμβουν.

Σημειώνεται ότι η έφηβη καθόταν για 4 ολόκληρες ώρες έξω από ένα παράθυρο στον 8ο όροφο ενός τοπικού πολυκαταστήματος, πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

«Πώς και δεν πήδηξες ακόμα;», «Αν θες να πηδήξεις, κάντο γρήγορα» και «Κάνει ζέστη για να περιμένουμε κάτω από το κτίριο για περισσότερο από μία ώρα, πήδα γρήγορα», φώναζε το απάνθρωπο πλήθος, σύμφωνα με τους Beijing Times.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο άρθρο, όταν πήδηξε και χτύπησε στο έδαφος, το πλήθος έκανε στην άκρη και στη συνέχεια χειροκρότησε.
Ένας, δε, από τους συγκεντρωμένους φέρεται να κρατούσε μέχρι και πανό το οποίο έγραφε: «1, 2, 3, πήδα»!

Επίσης, μετά την αυτοκτονία, βίντεο που τράβηξαν οι παρευρισκόμενοι τα δημοσίευσαν στο Διαδίκτυο, προκαλώντας την οργή πολλών χρηστών.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η κοπέλα σε σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε, κατηγόρησε τον καθηγητή της για σεξουαλική κακοποίηση, ζητώντας δικαιοσύνη.