ΚΟΣΜΟΣ

Δύσκολες ώρες για διάσημη τραγουδίστρια: Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο (vids)

Δύσκολες ώρες για διάσημη τραγουδίστρια: Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο (vids)

«Μπορεί να "φύγει" από τη ζωή από στιγμή σε στιγμή».

Η Αρίθα Φράνκλιν ένας από τους θρύλους της σόουλ -και όχι μόνο- μουσικής σκηνής, είναι πολύ άρρωστη και θάνατός της είναι «επικείμενος», αναφέρει η ιστοσελίδα People.com, επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Μιλώντας στο πρακτορείο Associated Press, χθες (13/08), πηγή επιβεβαίωσε ότι η 76χρονη Φράνκλιν είναι «σοβαρά άρρωστη» χωρίς όμως να αποκαλύψει από τι πάσχει.

Ο δημοσιογράφος Ρότζερ Φρίντμαν ήταν αυτός που πρώτος έκανε γνωστή την κατάσταση της υγείας της Φράνκλιν, χαρακτηρίζοντάς την «βαριά άρρωστη» και μεταφέροντας την παράκληση της οικογένειάς της για «προσευχές».

«Είναι άρρωστη εδώ και πολύ καιρό», αποκαλύπτει φίλος της 76χρονης στο People προσθέτοντας ότι δεν ήθελε να το γνωρίζει ο κόσμος και δεν το δημοσιοποίησε».

Σύμφωνα με άλλη πηγή από το περιβάλλον της, οι γιατροί έχουν ενημερώσει συγγενείς και φίλους εδώ και δύο εβδομάδες ότι θα «μπορούσε να "φύγει" ανά πάσα στιγμή» ενώ το βάρος της έχει πέσει στα 38,5 κιλά. Παλαιότερα είχε διαρρεύσει ότι πάσχει από καρκίνο κάτι που η Φράνκλιν αρνήθηκε πεισματικά να σχολιάσει κατά το παρελθόν, αναφέροντας «δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ καν με αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε κορυφαίος Έλληνας γιατρός – Υπήρξε ένας από τους καλύτερους χειρουργούς παγκοσμίως

Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός Έλληνας τραγουδιστής (vid+pic)