Έκρηξη βόμβας στον ΣΚΑΪ: Έτσι έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα (pics+vids)

ΣΚΑΪ | Τρομοκρατική επίθεση ΣΚΑΪ | Ειδήσεις:…

Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο της έκρηξης (pics)

Σοβαρές υλικές ζημιές προκάλεσε η ισχυρή έκρηξη…

Έκρηξη βόμβας στον ΣΚΑΪ - Γεροβασίλη: Η Δημοκρατία δεν απειλείται

«Η Δημοκρατία πρέπει να θωρακίζεται. Αυτό να…

Τέλη κυκλοφορίας 2019 - gsis.gr: ΕΔΩ η εκτύπωση από το TAXISnet

Τέλη κυκλοφορίας 2019: Aναρτημένα στο gsis.gr και…

Η πρώτη συνέντευξη του Ριχάρδου μετά την αποφυλάκιση: Με στιγμάτισαν για μια ζωή (Vid)

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποφυλάκιση…

Δασκάλα κάνει bullying σε 5χρονο μαθητή (vid)

Δασκάλα κάνει bullying σε 5χρονο μαθητή (vid)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έχουμε ακούσει για τους μαθητές που κάνουν bullying σε άλλα παιδιά του σχολείου αλλά για δασκάλους που εκφοβίζουν παιδιά σπάνια. 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο εκφοβισμός δεν είναι μόνο φυσικός, αλλά μπορεί επίσης να είναι λεκτικός ή συναισθηματικός.

Στόχος κάθε καθηγητή πρέπει να είναι να δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση μαθητών - εκπαιδευτικών και να συμβάλει στη δημιουργία μιας θετικής ομάδας.

Η Kandy Escotto παρατήρησε πέρυσι ότι ο πεντάχρονος γιος της Aaron αντιμετώπιζε προβλήματα με τους βαθμούς του και την συμπεριφορά του και όταν τον ρώτησε είπε πως η δασκάλα του τον απεκάλεσε «κακό αγόρι». 

Η μητέρα του μικρού αγοριού ήθελε να μάθει τι συνέβαινε στην τάξη και έβαλε ένα κασετοφωνάκι στο σακίδιο του για τέσσερις μέρες συγκεντρώνοντας 32 ώρες ήχου από το Δημοτικό Σχολείο Banyan.

Στην κασέτα άκουσε ότι αποκάλεσε τον γιο της και ένα άλλο μικρό παιδί «χαμένους» κσι πολλά άλλα... και γι αυτό τον λόγο ο μικρός δεν ήθελε να ξαναπάει στο σχολείο. 

«Κανένα παιδί δεν αξίζει να εκφοβισθεί και κανένας δάσκαλος δεν πρέπει να χρησιμοποιεί άσεμνη γλώσσα στην τάξη. Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να είναι οι πυλώνες στην κοινωνία, πρέπει να αποτελούν πρότυπα για τους μαθητές τους» τόνισε η μητέρα του μικρού. 

 

PHOTO GALLERY