Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Πολύνεκρη τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Τουλάχιστον 20 νεκροί σε τροχαίο με λιμουζίνα

Newsbomb

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα στην κωμόπολη Σκοχέρι, της πολιτείας της Νέας Υόρκης, κοντά στο Αλμπανι και 260 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε η Αστυνομία της πολιτείας στην ιστοσελίδα της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών κλήθηκαν μετά το μεσημέρι (τοπική ώρα) έπειτα από δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα. Το ένα ήταν λιμουζίνα που μετέφερε ανθρώπους σε γαμήλιο πάρτι.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η λιμουζίνα κατέβηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μία κατηφόρα, στη διασταύρωση των αυτοκινητοδρόμων 30 και 30A, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και έπεσε σε τοπικό κατάστημα, παρασύροντας πολλούς περαστικούς.

Η Επιτροπή για την Προστασία των Εθνικών Μεταφορών σημείωσε, σε tweet, πως αποστέλλει μία ομάδα της στη Νέα Υόρκη για να ερευνήσει το περιστατικό.

Οι Αρχές δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τα στοιχεία των θυμάτων.

«Άκουσα ουρλιαχτά»

«Άκουσα ένα δυνατό χτύπημα. Βγήκα έξω από την πόρτα μου για να δω τι συμβαίνει», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. «Είδα πολλούς ανθρώπους εδώ. Τότε άκουσα ουρλιαχτά. Τότε είδα αυτό το μεγάλο φορτηγό να σκορπά το θάνατο».

«Περαστικοί έσπαγαν παράθυρα για να προσπαθήσουν να βγάλουν τους ανθρώπους έξω», πρόσθεσε.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από το σημείο