Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Η αμήχανη στιγμή που ο Κάνιε Γουεστ και η Κιμ Καρντάσιαν κάνουν δώρο στον πρόεδρο της Ουγκάντα ένα…

Newsbomb

Ο Αμερικανός ράπερ Κάνιε Ουεστ και η σύζυγός του, πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι, Κιμ Καρντάσιαν επισκέφθηκαν σήμερα 15 Οκτωβρίου τον πρόεδρο της Ουγκάντας Γιοουέρι Μουσεβένι, ηλικίας 74 ετών, στον οποίο έκαναν δώρο ένα ζευγάρι λευκά σνίκερ.

Ο αστέρας της αμερικανικής ραπ βρίσκεται στην Ουγκάντα για βάλει τις τελικές πινελιές στο ένατο άλμπουμ του "Yandhi". Το άλμπουμ επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις αρχές του μήνα, όμως ο Κάνιε Ουεστ ανακοίνωσε ότι ήθελε πρώτα να πάει στην Αφρική για να «νιώσει την ενέργειά» της.

Μαζί με την Κιμ Καρντάσιαν έφθασαν στην Ουγκάντα το Σάββατο, όπου δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφικά στιγμιότυπά τους από τις επισκέψεις του σε πανέμορφα αξιοθέατα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Είχα επιτυχημένες συνομιλίες με το ζευγάρι για τον τρόπο με τον οποίο θα προωθήσουμε τον τουρισμό και τις τέχνες στην Ουγκάντα. Ευχαρίστησα τον Κάνιε Ουεστ για το δώρο του, τα λευκά σνίκερ» έγραψε ο πρόεδρος της χώρας στο Twitter.

Το γραφείο του προέδρου της Ουγκάντας ανέφερε ότι ο Μουσεβένι έδωσε στο διάσημο ζευγάρι ονόματα της χώρας του. Φώναξε τον Κάνιε Ουεστ «Κανιεσίγκιε» και την Κιμ Καρντάσιαν «Κεμιγκίσα», δηλαδή «εκείνη που έχει τις ευλογίες του Θεού».

Λίγες ημέρες πριν, ο Κάνιε Ουεστ είχε συναντηθεί με έναν άλλο ηγέτη, τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.