Παυλόπουλος: «Απαραδέκτως απαθής η διεθνής κοινότητα» απέναντι στο Κυπριακό

«Η θυσία και η ιερή μνήμη του…

Θανατηφόρο τροχαίο στο Περιστέρι

Τραγωδία στην άσφαλτο εκτυλίχθηκε το βράδυ του…

Λαμία - Σοκαριστικό βίντεο: Καρέ – καρέ η στιγμή που φορτηγάκι παρασύρει γυναίκα σε φαρμακείο

Λαμία: Καρέ - καρέ η εισβολή οχήματος…

Κάρπαθος: Τo SMS του στοίχισε 5.830 ευρώ!

Όλα τα είδη ηλεκτρονικής απάτης έχουν απασχολήσει…

Καιρός: Απαγόρευση απόπλου από Ζάκυνθο και Κεφαλονιά προς Κυλλήνη

Μαίνεται η κακοκαιρία, στο μεγαλύτερο μέρος της…

Τρόμος στο νερό: Γυναίκα έπεσε σε δεξαμενή γεμάτη καρχαρίες την ώρα που τους τάιζαν (video)

Video 1

Μην σου τύχει!

Το σοκ της ζωής της υπέστη μια Κινέζα, η οποία έζησε την πιο τρομακτική ίσως εμπειρία που θα μπορούσε να «προσφέρει» μία βόλτα σε εμπορικό κέντρο!

Γιατί ούτε στο χειρότερο εφιάλτη της θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ πως θα κατέληγε μέσα σε μια δεξαμενή γεμάτη καρχαρίες την ώρα που τους τάιζαν.

Οι κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου «Wuyue Plaza», στην πόλη Jiaxing, στην Ανατολική Κίνα «έπιασαν» τη νεαρή γυναίκα να τρέχει σε κατάσταση πανικού, πριν πέσει στη δεξαμενή με τους αμείλικτους δολοφόνους των ωκεανών.

Για καλή της τύχη, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, άντρες της ασφάλειας φτάνουν στο σημείο, ενώ δύο από αυτούς πέφτουν στη δεξαμενή ρισκάροντας τη ζωή τους για να τη σώσουν.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η γυναίκα έπεσε στη δεξαμενή, καθώς ένα καπάκι έτυχε να είναι ανοικτό, αφού εκείνη την ώρα οι υπάλληλοι του εμπορικού κέντρου έριχναν τροφή στους καρχαρίες.

Η διοίκηση του εμπορικού κέντρου, ωστόσο, επεσήμανε ότι το σημείο εκείνο είναι απαγορευμένο για τους επισκέπτες, ενώ υπήρχαν και οι απαραίτητες επισημάνσεις στο χώρο.