Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στο νερό: Γυναίκα έπεσε σε δεξαμενή γεμάτη καρχαρίες την ώρα που τους τάιζαν (video)

Newsbomb

Το σοκ της ζωής της υπέστη μια Κινέζα, η οποία έζησε την πιο τρομακτική ίσως εμπειρία που θα μπορούσε να «προσφέρει» μία βόλτα σε εμπορικό κέντρο!

Γιατί ούτε στο χειρότερο εφιάλτη της θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ πως θα κατέληγε μέσα σε μια δεξαμενή γεμάτη καρχαρίες την ώρα που τους τάιζαν.

Οι κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου «Wuyue Plaza», στην πόλη Jiaxing, στην Ανατολική Κίνα «έπιασαν» τη νεαρή γυναίκα να τρέχει σε κατάσταση πανικού, πριν πέσει στη δεξαμενή με τους αμείλικτους δολοφόνους των ωκεανών.

Για καλή της τύχη, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, άντρες της ασφάλειας φτάνουν στο σημείο, ενώ δύο από αυτούς πέφτουν στη δεξαμενή ρισκάροντας τη ζωή τους για να τη σώσουν.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η γυναίκα έπεσε στη δεξαμενή, καθώς ένα καπάκι έτυχε να είναι ανοικτό, αφού εκείνη την ώρα οι υπάλληλοι του εμπορικού κέντρου έριχναν τροφή στους καρχαρίες.

Η διοίκηση του εμπορικού κέντρου, ωστόσο, επεσήμανε ότι το σημείο εκείνο είναι απαγορευμένο για τους επισκέπτες, ενώ υπήρχαν και οι απαραίτητες επισημάνσεις στο χώρο.